MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje :) - diablik
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Toti
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje :) - diablik
Straki tými tlačítkami na pri ovladačoch okien otvaral zadne vyklopne okná, ked sa lepšie pozreš ako su uchytene zadne pásy vidno tam taku krabicu kde ma servomotorček a ten mu vyklopí okno. A tak navigacia je fakt peckovo spravená Inak závidím mu tie budíky, mne to chýba na alfe ako je tlak turba a oleja, a ešte aj teplotu oleja by som prijal
Train horn in car ? ...why not ! :D
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
- Reklama
Jak vidim,tak jdes podobnym smerem,jako ja ja jsem dlouho uvazoval a nakonec jsem hodil i sloupky do cerna ...a kdyz jsem nakonec nahazoval i svetla museli se nalakovt slova http://www.pixhost.org/show/2703/886595 ... ie1682.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
male aktuality z dneska konecne umyte
aj s mojim malym zavozníkom
aj s mojim malym zavozníkom
- Přílohy
-
- Fotografia1302.jpg (93.62 KiB) Zobrazeno 2992 x
-
- Fotografia1300.jpg (66.04 KiB) Zobrazeno 2992 x
-
- Fotografia1298.jpg (66.24 KiB) Zobrazeno 2992 x
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
dnes som mal rec s mojou polovickou,co a ako...a nakoniec...na vianoce dostanem pod stromcek nove svetla..asi angel eyes tesim sa jak maly chlapec...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
a aké chceš, chormové či čierne? ... inak ako ostrekovače a kožka, už sú na aute?
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
jasne,ze cierne....kamarat este nie su...stale sa beha na aute..potom je zima,to sa mi moc nechce...ale cakame,kym mi schvalia hypoteku,potom ideme do bytu..takze chcem to stihnut este pred tym..stale robim..takze do mesiaca to musi urcite byt...ostrekovace tam budu aj skor..ale asi este nezapojene
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
dnes konecne som nahodil kozenku na kapotu...trazka a namahava praca..ale je tam...sice tazsie sa mi zatvara kapota...ale som rad,ze tam je...uz len cez vikend namontovat ostrekovace svetiel a je to
Miro(813),dakujem dnes za pomoc...zajtra sem pridam nejaku foto,ako som to snad zvladol ....
Miro(813),dakujem dnes za pomoc...zajtra sem pridam nejaku foto,ako som to snad zvladol ....
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
konečne ... ja sa Ti ospravedlnujem, že som Ti neposlal miery tých ostrekovačov, ale nejako nestíham:/, robíme čosi na dome a auto mám teraz väčšinou pred domom na ulici+k tomu som každý den v práci, takže nieje čas, ale dúfam, že v sobotu Ti to pomeriam
diablik píše:dnes konecne som nahodil kozenku na kapotu...trazka a namahava praca..ale je tam...sice tazsie sa mi zatvara kapota...ale som rad,ze tam je...uz len cez vikend namontovat ostrekovace svetiel a je to
Zamalo hadam bude sluzit...
Matto...skus prosim ta..v nedelu to chcem nahodit..
813...dufam,ze hej..sice je to slabo natiahnute,ale zatial to tam drzi
813...dufam,ze hej..sice je to slabo natiahnute,ale zatial to tam drzi
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
je to jednoduché rozmiesniť tie ostrekovače...ak máš svetlá H1 H1 tak ked sa pozrieš zpredu malo by to byť presne vstrede medzi parabolami ...a od lišty to ti môžem spodok ostrekovačou zmerať aj ja....
3cm od lišty kraj
a od strednej mriežky 12 cm kraj
ozaj tie speťaky nechceš?
inak ja som to robil podla fotky...len som si v reale zmeral koľko má niečo a koľko to má na fotke a podla toho je to presne ako to má byť na GT....takže mierka napr (svetlo v reale, potom zmeraj kolko máš na obr daj do pomeru a máš mierku) nič zložité
3cm od lišty kraj
a od strednej mriežky 12 cm kraj
ozaj tie speťaky nechceš?
inak ja som to robil podla fotky...len som si v reale zmeral koľko má niečo a koľko to má na fotke a podla toho je to presne ako to má byť na GT....takže mierka napr (svetlo v reale, potom zmeraj kolko máš na obr daj do pomeru a máš mierku) nič zložité
- Přílohy
-
- DSC02227.JPG (30.75 KiB) Zobrazeno 2887 x
-
- DSC02225.JPG (71.28 KiB) Zobrazeno 2887 x
dakuujeeem za miery...nie dakujem..momentalne radsej musim vyriesit zimne pneu a starter,takze mam to dost financne vytazene....ale dakujem..sak daj ich na bazos.sk podla mna sa tam dlho neohreju..
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
takze este ju musim dosponovat..
- Přílohy
-
- PA220018.JPG (110.9 KiB) Zobrazeno 2874 x
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
pekne, kožka mu pristane , len si ešte do tých ,,ušiek,, vlep nejakú rúrku, bude ti to pekne držať tvar ... dúfam, že sa mi podarí niekedy s tebou nejaké stretko, musíme dať spoločné foto
sak dojdi niekedy do PK,alebo do BA....a dame spolocne foto..este by mohly prist aj dalsi ,,modráci´´
inak predavam moje elektrony..bez pneu..elektrony su mierne krive,a oskrene(skace mi trochu volant),treba si ich dat urobit...cena je 100e
inak predavam moje elektrony..bez pneu..elektrony su mierne krive,a oskrene(skace mi trochu volant),treba si ich dat urobit...cena je 100e
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel