Jakou máte momentálně spotřebu u svýho Punta????
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: Jakou máte momentálně spotřebu u svýho Punta????
Jezdím po městě kolem 10km a mám napsanou spotřebu 17.6 l/km,tedy v přepočtu 5,68 l/km,jezdím 50-60kou, občas vyřazuji takže místy jedu až 300m na volnoběch.
FIAT PUNTO MK ll HLX 1,9 JTD 80/59KW. 9.99 5 dv.šedostříbr.meta.
- Reklama
k spotrebe: jazdím 90% mesto 3km tam a 3 km späť a 10% 36km tam a 36km späť. Spotrebu meram od rezervy natankujem 15l vynulujempočítadlo a jazdím po rezervu.Teraz mi to vyšlo na 220km a to vychádza 6.8l na 100km. Som spokojný.
Punto 1,2 8V 5dv
200km na líh s benzínem 1:1, z toho 70km město, dolil jsem po hrdlo a napočítal 5,6l/100km.
zatim se mi to docela líbí
zatim se mi to docela líbí
1996 Punto 60 sx, 1,2 44kw
Prosim Ťa , to aký lieh tam dávate? Nepoškodi to kat. ,alebo niečo iné?
Punto 1,2 8V 5dv
Moje punto mezi 5,5-6L mimo město jízdy do práce cca 25km tam a 25km zpět každý den,spotřeba pěkná,a to jezdím ještě docela svižně.Až benál bude stát 40kč-což bude brzo,tak budu nucen jezdit důchodcovským stylem,tak věřím že do 5,5L se vlezu nebo spíš budu muset dělat vše proto abych se vlezl Občas když jezdím po Ostravě tak si veme kolem 7-8L. Zajímavé je že moje seicento mi žere mnohem více,přes zimu jsem si to ověřil. Bylo by možná zajímavé vytvořit nové téma ohledně cen benzínů,kde je levný,kde drahý,zkušenosti s pumpama atd.
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
To můžeme klidně sloučit tady Kolik nám to žere a za kolik kde kupujeme a jak kvalitní to je...
Naposled sem bral na Tank ONO Jihlava a Nat95 stál 35,90 teď 36,50 myslím že kvalita dobrá až na to že pokaždý si vystojím 20minut frontu
Pokud se nedostanu do Jihlavy beru v Měříně tuším Ledopa? Hned na sjezdu z D1 bývalá OAZA cena bývá stejná jak na ONO ale jede to o maličko líp ale možná je to jen dojem
Naposled sem bral na Tank ONO Jihlava a Nat95 stál 35,90 teď 36,50 myslím že kvalita dobrá až na to že pokaždý si vystojím 20minut frontu
Pokud se nedostanu do Jihlavy beru v Měříně tuším Ledopa? Hned na sjezdu z D1 bývalá OAZA cena bývá stejná jak na ONO ale jede to o maličko líp ale možná je to jen dojem
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Je to šílené jak to leze nahoru,tankuju na jedné pidi malé pumpě u Frýdku Místku,předminulý týden za 35.90,minulý týden 36.50 a dnes na té stejné stanici 37.40. Jinak docela mě překvapila cena na Shellce ve Frýdku mají teď nejlevnější benzín a naftu v okolí 36.80,to tady u nás Havířov-Frýdek měly vždy Shellka a Benzina nejdrážší benzín a naftu,nikdy jsem tam nejezdil,jen vyjímečně.Zajímavé je dvě čerpací stanice vzdálené od sebe slabých cca 2km na jedné cena 38.80/L( Benzina) na druhé 37.40 tj.rozdíl 1.40 na litru.. a potom že nás pumpaři neokrádají.
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Tak ako u nás je to 1,61 € za liter 95ky. Na Slovnaftke.. Trošku moc...
Punto Mk2, 1.2 44 kW
Reno: lihem myslim bioethanol, v E85 je toho 70-85 procent (zima-léto), zbytek benzín..
jestli poškodí nebo nepoškodí, toť otázka. na netu je názorů plno, ale babo raď
jinak tohle je celkem zajímavý video: http://youtu.be/HuOs1yap8mU" onclick="window.open(this.href);return false;
věrohodnost je na zvážení každého soudruha, osobně těm Horstům docela věřim. další věc je jak dlouho s tim předtim jezdili na benál (kolik se tam stihlo usadit lihem rozpustitelnejch sraček).
Jinak další pozorování, řekl bych, že se motor rychleji zahřejvá na tu směsku...
K cenám benzínu, tenhle trend vyrovnávání ceny dříve obecně dražších benzínek pozoruju poslední dobou taky. Abych pravdu řekl, stejně se pořád snažim benzín brát u benziny, maj ho imho nejvoňavější
jestli poškodí nebo nepoškodí, toť otázka. na netu je názorů plno, ale babo raď
jinak tohle je celkem zajímavý video: http://youtu.be/HuOs1yap8mU" onclick="window.open(this.href);return false;
věrohodnost je na zvážení každého soudruha, osobně těm Horstům docela věřim. další věc je jak dlouho s tim předtim jezdili na benál (kolik se tam stihlo usadit lihem rozpustitelnejch sraček).
Jinak další pozorování, řekl bych, že se motor rychleji zahřejvá na tu směsku...
K cenám benzínu, tenhle trend vyrovnávání ceny dříve obecně dražších benzínek pozoruju poslední dobou taky. Abych pravdu řekl, stejně se pořád snažim benzín brát u benziny, maj ho imho nejvoňavější
1996 Punto 60 sx, 1,2 44kw
Juj jak by som rad prijal 6 az 8 litre na 100
Ale co uz , pre upravou malo moje punto spotrebu 12 cca , potom poadol osobny rekord 25l
U bieleho to memam este zmerane ale odhad je zatial 15 pri kratky testoch motora
Jedna sa o punta GT a vopred hovorim ze na oboch bola lambda , vaha vzduchu , ok
Ale co uz , pre upravou malo moje punto spotrebu 12 cca , potom poadol osobny rekord 25l
U bieleho to memam este zmerane ale odhad je zatial 15 pri kratky testoch motora
Jedna sa o punta GT a vopred hovorim ze na oboch bola lambda , vaha vzduchu , ok
Celkom fajna spotreba, ze 12-15 to uz rovno 6 valec by som zivil ten ma spotrebu zhruba rovnaku ale jazdny vykon niekde inde...
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
V cem je jinde?oldoss píše:Celkom fajna spotreba, ze 12-15 to uz rovno 6 valec by som zivil ten ma spotrebu zhruba rovnaku ale jazdny vykon niekde inde...
Ja se svym GTckem dokazu jet za 8l/100km, nerikam ze normalne, ale v plne funkcnim GTcku je to realne. To ty taky v 6ti valci s jizdnim vykonem nekde jinde?
Ked si porovnas priklad take BMW 3kovy rad ci uz 325i alebo 330i tak tie spotreby su zhruba rovnake pricom oba motory su radove 6 valce prvy s vykonom okolo 190 koni a druhy 231 ak sa nemylim takze trosku inde co sa tyka vykonu a celkovo jazdenia. Je mi jasne, ze tieto dve znacky sa nedaju porovnavat ale je to iba priklad zas ma neberte za slovo. Nech si kazdy vozi zadok v com chce a tankuje si kolko chce... Ale moj nazor, ze ak je ta spotreba 10-11 litrov tak na take prditko ako je punto je kurevsky vela aj ked je to GTcko co este potrapi na ceste niektore auta...
http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... owerunit=2" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu si mozes porovnat spotreby ak chces...
http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... owerunit=2" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu si mozes porovnat spotreby ak chces...
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Včéra sem bral benzín na Ledopa Měřín litr/36,50kč Natankováno rovných 20L najeto 327km čistě město s max. jízdama 6km během 6 týdnů, spotřeba myslím celkem dobrá 6,13L/100km
Punťa fire, Rosso Tiziano
Zdravim vsechny,tak jsem se taky pokusil jet mezi vesnicema cestou na hory na spotrebu k memu udivuju,jeli jsme ve trech,s plnym kufrem jsem dojel za 4,4l na sto na 195 gumach jinak jezdim kolem 5,7 -6,5...(mk2 1.2 8V).