Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
vitaj na foreBujooon píše:Hezkyy.. tagze dufam ze bude hojnaa ucast. My by sme mali prist traja minimalne z Prievidze...
Skvelé... aj ja začínam mať ten názor... Len ty, ty a ty... Bráško nie ľudia sú tu pre teba. Podstata tvojho postu je v tom, že ty si tu pre ľudí. Organizuješ si tu "svoje" P*čovinky na svojom piesočku. Akože dlhov máš nadhlavu, ale nie je ti problém za posledné natankovať a previezť sa do nikam... A ešte aj na Jankov vršok.... Máš bohatých rodičov či čo? čo je to za hlúposť voziť sa bezcieľne po republike?Arrow79 píše:Mafi niekedy sa fakt cudujem, co za taraniny vies popisat.. neber to v zlom, ale ako hlavny organizator pindat na ludi, ktori nepridu, pride mi to dost divne...
To si radsej fakt sprav svoj vlastny Puntoklub a mfp..
Ide o to čo tu pán "zástupca" píše a ako sa k veci stavia. Toľko ľudí tu písalo o programe, ale on: NIE lebo som povedal ja. Tak prečo sa teda nespýta: Tunelko ty odborník, čo poradíš? A ja by som povedal- neni problém.dudu_84 píše:ajjjajajjajjajjjjj chapci chlapci klud !!! kto moze pride kto nie nie. no boze. kazdy ma nejake povinosti, ktore pridu na poslednu chvilu a nemoze dojst. a ten program co by ste chceli? drifty? sprinty? babi ktore umyvaju auta v bikinkach hore bez??? nocny striptage???? Nieco ako Rýchlo a zbesilo? hmm???? sraz je o tom ze sa zide partia ludi pokecia uroby si vilet a odreaguje sa od všedných skurv...ých dní (aby som bol aj ja ostry) urobil si par fotiek naktore potom moze spomynat......... je to prve vacsie stretnutie punt na slovensku pozrite sa na cechov..... oni mali tiez prve take ze nic bez programu...a potom sa to nejak zorganizovalo a lol program..... tkaze klud kto pride pride kto nie tak nie .... a hlavne bez nadavok......
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |