MOJE PUNTO Grande - ukažte ta svoje;-) Matto
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO Grande - ukažte ta svoje;-) Matto
moj nazor je taky aj svetovo zname ze do zadu ziadne repro netreba ale ja presviedcat nikoho nebudem jedneho som presviedcal mesiac a on si tvrdil svoje az pokial to nepocul tak my neveril teraz sa vozi hramu len predok a je vyskereny ako leco asi tolko k tomu poviem
one world, one dream, one car
- Reklama
- jasné, v pohode, nehádam sa, keby som jazdil v aute sám, tak to neriešim, ale skoro denne vozím vzadu ludí, tak by som chcel, aby aj im niečo hralo.
- inak predné repro som už vyriešil. Zostal som verný značke Ground Zero, a za super cenu som dnes vydražil nové GZTC 165 TX -
http://www.autodax.sk/eshop/reproduktor ... -1733.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- inak predné repro som už vyriešil. Zostal som verný značke Ground Zero, a za super cenu som dnes vydražil nové GZTC 165 TX -
http://www.autodax.sk/eshop/reproduktor ... -1733.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
Za 59€ dobre ak aj sa smiem zapojiť, kovvalsky má právdu ale keďže vozíš vzadu ľudí tiež by som to riešil takto.. No určite by som tam nedal nič čo by prekričalo ten predok lebo ide o to aby si mal najlepší zážitok z toho ty ako vodič
4 doors, more whores!
Fiat Punto MK1 GT3 RcktDoggy
Fiat Punto MK1 GT3 RcktDoggy
ako napriklad ja schvalujem mat vzadu repraky ale to uz mat napojene na DSP a mat s toho 5.1 zvuk to je uz ina kava ked si tam pustis niaku pesnicku a pocujes z kazdeho repraka nieco ine nieco ako v obyvajcke
a inak dobra cena este sa pohrat v zadu v kufri s tym subwooferom aby si tam nemusel vlacit bednicku a uz to bude dobre
a inak dobra cena este sa pohrat v zadu v kufri s tym subwooferom aby si tam nemusel vlacit bednicku a uz to bude dobre
MING- no na tej stránku sa výborne nakupuje. Už som vdaka tým aukciám ušetril kopu €... odporúčam
kovvalsky - no uvidím ako to poriešim, ale každopádne do zadných dverí niečo tiež pôjde, ked tak ten zadok stiahnem potom na zosíku.
- cez víkend som skúsil olepiť fóliou predné svetlá a trošku som tlmil kapotu(STP+ANS pena na origo odhlučnení)
kovvalsky - no uvidím ako to poriešim, ale každopádne do zadných dverí niečo tiež pôjde, ked tak ten zadok stiahnem potom na zosíku.
- cez víkend som skúsil olepiť fóliou predné svetlá a trošku som tlmil kapotu(STP+ANS pena na origo odhlučnení)
-
- Zkušenej Fiaťák
Pekne pekne Pocuj to zatmavenie svetiel vzadu, nemaju s tym policajti problem ? Respektive je to nejako zakonom osetrene ze to mozes/nemozes mat? Vazne uvazujem nad zatmavenim zadnych svetiel lebo si myslim ze to bude super vyzerat k tej zltej
Punto Sporting 1.2 16v 59kW r.v 2000
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
paradicka aj tie predne svetla len ci nemsovski suspenzori nebudu mat s tym problem
Punto Cabrio
- peter963
- Zkušenej Fiaťák
Nooo,pekne to ukaze zatmavene svetla.Parada klobuk dole.Ja sa tiez chystam zatmavyt zadne,ale nejak to nevychadza cas.Foliu uz mam doma skoro tri mesiace.Dufam ze do zrazu to olepim
PETER Sn.-FIAT PUNTO-1.7 TD SX 5dvr.Ex
PETER Jun.-FIAT PUNTO-1.2 60 SX 3dvr.Ex
Prirastok FIAT FREEMONT 2l JTD
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
To zatmavenie prednych svetiel ..schvalujem..dodalo to super efekt zvlast k tvojej farbe
No ja to vidim na tri moznoti
1 bud ta zastavia a mas to rovno za papiere
2 alebo lepsia varianta daju ti to strhnut
3 teraz aspon vidis ze cierne predne svetla by tam vyzerali bombovo porozmyslaj o nich a mas to bez strachu ked si v buducnosti kupim auto vzdy len s ciernimi svetlami
1 bud ta zastavia a mas to rovno za papiere
2 alebo lepsia varianta daju ti to strhnut
3 teraz aspon vidis ze cierne predne svetla by tam vyzerali bombovo porozmyslaj o nich a mas to bez strachu ked si v buducnosti kupim auto vzdy len s ciernimi svetlami
- díky, no sám som zvedavý, ako na to budú reagovať pomáhači a chrániči , zatial som išiel 2-krát okolo hliadky a mali ma na háku ... pri najhoršom to strhnem dole . Inak, ked su zapnuté svetlá nieje to tak vidieť, naschvál som zvolil tú naslabšiu fóliu, tak uvidíme... ... inak peťo, priprav si pevné nervy, dosť blbo sa s tou fóliou pracuje, je dosť tvrdá, treba ju poriadne nahrievať. Ja som skúšal lepiť na sucho aj na mokro, a aj tak mi ostalo pár bublíniek
- dnes inak dorazili nové reprá do predu:
- dnes inak dorazili nové reprá do predu:
to je asi taka ista folia aku mam ja na zadnych svetla je dost hruba katastrofa natahovat a modelovat
matto pridi si pre tu striebornu foliu mam jej dost akurat ju reba nalepit aby nestvrdla a potom sa nelamala
matto pridi si pre tu striebornu foliu mam jej dost akurat ju reba nalepit aby nestvrdla a potom sa nelamala
Tak ta světla vypadají super! Plánuju udělat to samé na Lybře. Zhoršila se nějak drasticky svítivost? A to je ta nejsvětlejší folie?
ex Fiat Punto '96 60SX white
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
- peter963
- Zkušenej Fiaťák
Matto dik za radu.No som zvedavy ako sa mi to bude darit stou foliou.Este svetla som nelepil.Potom hodim aj nejake foto.
PETER Sn.-FIAT PUNTO-1.7 TD SX 5dvr.Ex
Unnamed- jj, je to tá najsvetlejšia fólia ... inak to svieti podľa mňa rovnako, nevšimol som si žiadne zhoršenie
peter963- za málo, no ako pozerám podarilo sa ti to na výbornú na oboch Puntách
peter963- za málo, no ako pozerám podarilo sa ti to na výbornú na oboch Puntách