MOJE PUNTO 2HGT - ukažte ta svoje;) - Mafi
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 2HGT - ukažte ta svoje;) - Mafi
no musis ,nech su vidiet zmeny na tvojom aute
tak vcera vecer jak som prisiel z prace som zacal laminovat ,nad ranom tmelit a brusit, dnes som vyrezaval napis HGT ,zabudovaval budik ,setko je uz hotove streknute spricgitom ,este musim pockat na diodove posvietenie z ebayu a mozem nahodit ,este rozmyslam ci to streknem matnou ciernou alebo to potiahnem 3D tvarovacou karbonovou foliou ,no nejak to uz vymyslim ,potom hodim foto ked to bude
tak vcera vecer jak som prisiel z prace som zacal laminovat ,nad ranom tmelit a brusit, dnes som vyrezaval napis HGT ,zabudovaval budik ,setko je uz hotove streknute spricgitom ,este musim pockat na diodove posvietenie z ebayu a mozem nahodit ,este rozmyslam ci to streknem matnou ciernou alebo to potiahnem 3D tvarovacou karbonovou foliou ,no nejak to uz vymyslim ,potom hodim foto ked to bude
- Reklama
- Intous
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re:
keny pozeram ze si v brestovanoch......takze si pod mojim obvodom :)robim v zavare na OO PZ ale nikomu ani slovokeny8899 píše:a odkial ste vsetci? ten s tou cirou optikou ma vtedy obiehal...a som ho videl u nas v brestovanoch minule pekne auticko
Fiat Grande Punto 1,2 8V, r.v 2008 a Fiat Punto 1,4 GT, r.v. 1998
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
tak potom sme kolegovci
lol intous ved ja ta poznam sak si hraval...alebo hras za brestovany neee sak som tam bol skoro kazdy zapas
Fiat Punto Mk2 1.2 16V 59kW/80PS r.v.2001 - sériový stav
Seat Ibiza 6k 1.4i 44kW/60PS r.v.2000 (Borbet Atlanta white 14", Yokohama C-Drive II 185/60 R14, -35/-35, podložky vzadu 20mm, Pioneer DEH-2220UB)
Seat Ibiza 6k 1.4i 44kW/60PS r.v.2000 (Borbet Atlanta white 14", Yokohama C-Drive II 185/60 R14, -35/-35, podložky vzadu 20mm, Pioneer DEH-2220UB)
- Intous
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
hej? no hraval som teraz skoro pol roka uz ne.----nemal som cas ale na new sezonu pridem:) a kto si??keny8899 píše:lol intous ved ja ta poznam sak si hraval...alebo hras za brestovany neee sak som tam bol skoro kazdy zapas
napis mi na pokec
nick:Intous
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
mensie videjko mojej kazdodennej jazdy treba dat volume hlasnejsie a pocuvajte dravy zvuk hgt
http://www.youtube.com/watch?v=9tUZ6oTxvLA" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=9tUZ6oTxvLA" onclick="window.open(this.href);return false;
- Intous
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
no ktovej jezde...- pekne uz boli vidiet ako meni farby ten voltmeter.mafi píše:mensie videjko mojej kazdodennej jazdy treba dat volume hlasnejsie a pocuvajte dravy zvuk hgt
- to si vychadzal z modranky ze?
- este boli vydiet na nitrianskej "slapky"
-a tu aspon je vidiet tie jamy na krizovatkach ako to tam trase
- a kolko si isiel?nebolo dobre vidiet
mafi musim rict, ze jak jsi vcera ze srazu odjizdel tak mas to punto pekny !
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
mafi jak můžeš v takovém kraválu jezdit?
Fiat Freemont 2.0 125kw 4x4
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
diky ved aj tvoje je "very nice"Katy píše:mafi musim rict, ze jak jsi vcera ze srazu odjizdel tak mas to punto pekny !
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
kraval? kazdemu nieco ine vyhovuje ,ja to zboznujem ,je to moja drogamad mike píše:mafi jak můžeš v takovém kraválu jezdit?
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Intous píše:no ktovej jezde...- pekne uz boli vidiet ako meni farby ten voltmeter.mafi píše:mensie videjko mojej kazdodennej jazdy treba dat volume hlasnejsie a pocuvajte dravy zvuk hgt
no ach tie nase trnavske rozbite cesty je to hrôza,a kolko som isiel ? sak predsa predpisovo mimo obce 90km/h a v meste 50Km/h
- Intous
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
pochybujem ze predpisovo...videl som otackomer...pekne si to tocil a urcite nie do 90km/hmafi píše:Intous píše:no ktovej jezde...- pekne uz boli vidiet ako meni farby ten voltmeter.mafi píše:mensie videjko mojej kazdodennej jazdy treba dat volume hlasnejsie a pocuvajte dravy zvuk hgt
no ach tie nase trnavske rozbite cesty je to hrôza,a kolko som isiel ? sak predsa predpisovo mimo obce 90km/h a v meste 50Km/h
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
nojo 50desiatka jak vyšita
btw ktým TT cestam - teraz to mate zas rozkopane a ked som šiel z caratu tak ma navigacia "povodila" a som nechtial odbočil do zakazu kde bolo len pre auta stavby a zamnou rovno policajti na octavke , tak som zastavil a fizel sa ma pýta že či to moje punto je auto stavby nejak som to ukecal a pustili ma čomu sa aj divim pri mojich BA značkach a tom punte
btw ktým TT cestam - teraz to mate zas rozkopane a ked som šiel z caratu tak ma navigacia "povodila" a som nechtial odbočil do zakazu kde bolo len pre auta stavby a zamnou rovno policajti na octavke , tak som zastavil a fizel sa ma pýta že či to moje punto je auto stavby nejak som to ukecal a pustili ma čomu sa aj divim pri mojich BA značkach a tom punte
Fiat Punto 1.2 8v 44kw ELX rv. 2002
Fiat Punto 1.8 16v 96kw HGT rv. 2001
Chevrolet CRUZE LS+ rv. 2010
Skoda Octavia L&K 1.9 TDI 81kw
Fiat Punto 1.8 16v 96kw HGT rv. 2001
Chevrolet CRUZE LS+ rv. 2010
Skoda Octavia L&K 1.9 TDI 81kw
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
to Katy & Paja : uz ste mi obnovili profil na puntotuning.eu: