1.PUNTOKEMPING - Štoky- 10.-12.8.2007
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
takze , kdo odkud a s kym pojede ???
Barevne jsem vyznacila ty , co maji spolecny smer odjezdu a prosila bych aby se k tomu nejak vyjadrili , zda to tak plati:
Kdo neni barev.oznacen = jede solo na misto spol.srazu.
Barevne jsem vyznacila ty , co maji spolecny smer odjezdu a prosila bych aby se k tomu nejak vyjadrili , zda to tak plati:
Kdo neni barev.oznacen = jede solo na misto spol.srazu.
1.TRINO
2.MARTY3D+pritelknye
3.SOB (vedouci skupiny Hradec)
4.LUCKYNA
5.DOHY (vedouci skupiny sever cech pres prahu)
6.VENCAPUNTO
7.BRAHOS
8. ULTRAKNYST + pritelkyne
9.OK-9 Ondra
10.JIŘIII
11.MARTIN-chameleon
12.DJ BIKER
13.KATY
14.PAJA + IVCA
15.ZUZA
16.WERCECKO
17.LUCKY-GOGO
18.LACIN
19.MAUGLIBN+pritelkyne
20.DUFI
-HONZ@ (jen so)
A TED MAM OTAZNIK NAD:
AADDALLEM (nevi jak bude pojizdne punto)
a CODYCEM (skrz praci.jinak stan).
Z.L.Y + z.l.a (skrz praci)
Naposledy upravil(a) Katy dne 07 srp 2007, 10:31, celkem upraveno 7 x.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Ještě jednou pro konečnou verzi
- SPOLEČNÝ SRAZ PŘED JIZDOU DO KEMPU SE USKUTEČNÍ NA BENZINOVE STANICI MIRFOL-Střítež viz mapa v 18.00h
Snad vsichni trefi !!!
Prosila bych i ty, co jedou z "vrchu" a prip.projedou štoky, aby si sem taky zajeli. Diky.
- SPOLEČNÝ SRAZ PŘED JIZDOU DO KEMPU SE USKUTEČNÍ NA BENZINOVE STANICI MIRFOL-Střítež viz mapa v 18.00h
Snad vsichni trefi !!!
Prosila bych i ty, co jedou z "vrchu" a prip.projedou štoky, aby si sem taky zajeli. Diky.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
To Dufi: Čau, jedu taky tak. Můžem jet spolu. Myslim že z Kolína tam za 40 minut budem, možná za 60. V kolik můžeš v Kolíně být? Srazili bysme se na Agipu - je to za velkym kruhákem směr Kutná Hora.
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
Zdrawim! To by bylo fajn. No tak u ty Jihlavy mame sraz v 18:00,tak bychom se srazily treba nejak pred 17:00.Sice nevim kde ta pumpa je,ale snad ji najdumarty3d píše:To Dufi: Čau, jedu taky tak. Můžem jet spolu. Myslim že z Kolína tam za 40 minut budem, možná za 60. V kolik můžeš v Kolíně být? Srazili bysme se na Agipu - je to za velkym kruhákem směr Kutná Hora.
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Ok, tak kolem 17h. Pumpu najdeš na http://www.mapy.cz/#centerX=134919296@c ... izIds=noneDufi píše:Zdrawim! To by bylo fajn. No tak u ty Jihlavy mame sraz v 18:00,tak bychom se srazily treba nejak pred 17:00.Sice nevim kde ta pumpa je,ale snad ji najdumarty3d píše:To Dufi: Čau, jedu taky tak. Můžem jet spolu. Myslim že z Kolína tam za 40 minut budem, možná za 60. V kolik můžeš v Kolíně být? Srazili bysme se na Agipu - je to za velkym kruhákem směr Kutná Hora.
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
jj, po dalnici.mauglibn píše:2 katy : a kde sa zrazime my??? ... teda po dialnici... ???
takze v 17.00h na benzinove stanici SHELL, po prave strane, jakoby ZA Brnem,v mirnem kopecku... a ZA fabrikou mulicorol,motip a jeste jedna.
Jeste chci nabrat LACINA ale nejak se neozyva...
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele: