Teraz to vyzera fakt super. Este to napojit a vyskusat ako to svieti. Mam otazku tie krity do ktorych si osadil svetla si uz mal v tom narazniku alebo si si to zohnal. Ja si ich musim pozhanat ale nie take ake mas ty ale ine.
Arrow79 píše:Fandak super!! Inak videl som Sporting MK2b, mal komplet narazniky z HGT, nemal hmlovky, mal tam len diery.. ved hodim foto potom.
Arrow79-- Už jsem nažhavený a čekám na ty fota. jinak dík.
Peter5--Mřížky už jsem tam měl respektive mě nabourala pitomá ženská ing. a přes pojištovnu a domluvou v LTM FIATU jsem si zařídil celej komplet předek HGT nárazník,levá a prvá mřížka,středová mřížka.Jestli tam nemáš ty mřížky s dírama na mlhovky tak máš 2 možnosti:
1) vyříznout či odvrtat to do těh mřížek jak tam máš a můžeš si vybrat v jakých místech
2) koupit nové s dírama pro mlhovky ale stojí jedna mřížka 800,-kč
FANDAKUV FIJÁTEK-->STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v<--115hp r.v.:11/2003 MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v<-------------55hp r.v.:04/1996
sem se ve fiatu ptal co se da dělat s těma mojema světlama, že mi to blbě svítí a potřebuju je rozdělat a vyčistit. o oni mi tam řekli, že to se nerozdělává, že se tim poškodi ta parabola a pak to bude dělat prasátka. A poradili mi, že mam parkovat na parkovistu za nějakou blondynkou a doufat, že mi do toho někdy nacouvá ted jsem si tak na to jenom vzpomněl, neni nad radu autorizovanyho servisu
800 Kc za jednu plastovu blbinu je dost. Tak to si musim rozmysliet ako budem dalej riesit montaz hmloviek. Skusim este pozhanat z polska tam by to malo byt o dost lacnejsie.
Moj ujo opravuje burane auta a vecsinu suciastok zhana z polska tak mu musim spomenut nech sa tam pozrie po tych hmlovkach. Par punt uz opravoval a suciastky mal len odtial a ze vraj dost lacno tak som zvedavy ako velmi lacno.
S tim mohutnejsim prednim naraznikem vypada MK2b fakt dobre.
Btw ten zadni ksilt na patych dverich je standard nebo tva uprava? Neco takoveho bych chtel taky
Ford Focus 1.6 Trend X 2009 ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
Mno, co viem, tak ten dokupoval. Inak nieje problem zohnat, zda sa mi ze tu ma Fandak aj odkaz na stranku kde ho kupoval Tiez poskulujem po niecom takom..
Taji sem ti vyfotila ten nas obchudek...je na fotejsce i s punťou mozna tomu rikas kellyna protoze jednu dubu jsme delali dily i od kelly,ale to uz ne byly to nekvalitni sr**ky
Arrow79 píše:Mno, co viem, tak ten dokupoval. Inak nieje problem zohnat, zda sa mi ze tu ma Fandak aj odkaz na stranku kde ho kupoval Tiez poskulujem po niecom takom..
Jo, uz jsem nasel odkaz. Budu o tom uvazovat
Ford Focus 1.6 Trend X 2009 ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
ARROW -- to stím listím jsem si udělal a hned sem dávám fotky. PUNTA dostal pozimní vyrážku
Anduril -- jo ten kšilt (stříška) není u žádnýho punta standart, je to jak psal arrow mám ho z internetu INFERNOTUNING máš tam zpátky adkaz.Jinak ted s tím HGT je MK2b je pro mě dokonalé jak chci.
Kačík -- jo je to tak možná jsem se zpletl že jste tam měli teda chvíli logo kelly.Jo a ten obchod potvrzuji že je to on kde jsem koupil ty mlhovky.
FANDAKUV FIJÁTEK-->STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v<--115hp r.v.:11/2003 MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v<-------------55hp r.v.:04/1996