TIP - úprava interieru a podsvícení budíků
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Aha, tak to jsou mi hezky veci. A da se s tim jeste neco udelat, teda krome koupe jinyho tachometru? Predpokladam, ze by snad melo ne?Dohy píše:to co pises mi prave ten benzin udelal taky ... a pak sem zjistil po znovu sundani ... ze je strzena pruzinka ... proste to bylo VYTJUNENImellody píše:Vencapunto píše:Nezamáčk si u toho tacha ručičku moc dolu?Jinak skontroluj kotakty na plošnym spoji
Myslim, ze je zamackala tak akorat, ale zkusim ji trosku povolit. Ale co ten palivomer? Ze nebude ukazovat uplne presne by nevadilo, ale ted nefacha vubec. Rucicka po otoceni klicku vyletela a zustala i po vypnuti klice, kdy by mela jit dolu.
Pri otocenym klicku drzi nahore, kdyz ji zkusim ztlacit dolu rukou, tak zase vyleti. Vypnu klicek, maximalne o trosku spadne a zustane vyset nahore.Vencapunto píše:A když sí dáš dolu rukou,tak drží nebo stoupá?Možná bude jen seklá v horní poloze.A u toho tacha zkus když jí prstem nadzvedneš do nějaké rychlosti tak jestli se vrátí plynule na doraz
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Majco uplne jednoduse... 60 atd maj LANKO jak rikas GT elektriku a tak jsem si sehal Z BARCHETY prevodnik je to cast v prevodovce jak to rict na jedny strane to samy jako ma 60 ka.. ale na druhy str konektor a 3 kable.. takovy prevodnik .. to sem tam dal ... napasoval.. zapojil a makalo to zkousel jsem to pres vrtacku !!, a ukazuje mi dobre
ano ten prevodník to je mi jasné a stačilo dotiahnuť káble k prístrojovke a hotovo no tak na toto som sa v schéme nepozeral ! ak je to tak tak idem zohnať prístrojovku s el, tacháčom lebo sa mi ručička trasie pri 40km a neviem čo s tým už som skúšal skoro všetko ale neviem či by som išiel do gt asi nie to by ma zas štvali ručičky na turo a tlak oleja ale dík!!!Dohy píše:Majco uplne jednoduse... 60 atd maj LANKO jak rikas GT elektriku a tak jsem si sehal Z BARCHETY prevodnik je to cast v prevodovce jak to rict na jedny strane to samy jako ma 60 ka.. ale na druhy str konektor a 3 kable.. takovy prevodnik .. to sem tam dal ... napasoval.. zapojil a makalo to zkousel jsem to pres vrtacku !!, a ukazuje mi dobre
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
hele to neni zadna sranda to musis CELOU EL V AUTE PREDELAT VSE JE JINDE NA TY PALUBCE tachometr najit ja jen mesic shanel plany zapojeni pro GT ! fakt vse je uplne jidne ja tam dat nakou zas zpet jako mas ty nic mi nepujde... olej mi ukazovat bude nemohu sehnat jen to ubohy cidlo a turbo slo by to jako ekonomer na plyn ... ale tak na to seru asi uz sem to resil pres vyfukovy plyny by to mozna slo .... mozna... ukazuje mi vse mimo toho turba no a ten tachometr mi poskakoval malicko kolem 180TI... jinak v pohode..
U převodovky odpoj maku náhonu a vytáhni ven pružinu z bowdenu. Tu prohídni jestli není ohnutá namaž ji a dej zpátky. A bude po kmitání.majco píše:ano ten prevodník to je mi jasné a stačilo dotiahnuť káble k prístrojovke a hotovo no tak na toto som sa v schéme nepozeral ! ak je to tak tak idem zohnať prístrojovku s el, tacháčom lebo sa mi ručička trasie pri 40km a neviem čo s tým už som skúšal skoro všetko ale neviem či by som išiel do gt asi nie to by ma zas štvali ručičky na turo a tlak oleja ale dík!!!Dohy píše:Majco uplne jednoduse... 60 atd maj LANKO jak rikas GT elektriku a tak jsem si sehal Z BARCHETY prevodnik je to cast v prevodovce jak to rict na jedny strane to samy jako ma 60 ka.. ale na druhy str konektor a 3 kable.. takovy prevodnik .. to sem tam dal ... napasoval.. zapojil a makalo to zkousel jsem to pres vrtacku !!, a ukazuje mi dobre
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
To som skúšal nepomohloPun-to píše:U převodovky odpoj maku náhonu a vytáhni ven pružinu z bowdenu. Tu prohídni jestli není ohnutá namaž ji a dej zpátky. A bude po kmitání.majco píše:ano ten prevodník to je mi jasné a stačilo dotiahnuť káble k prístrojovke a hotovo no tak na toto som sa v schéme nepozeral ! ak je to tak tak idem zohnať prístrojovku s el, tacháčom lebo sa mi ručička trasie pri 40km a neviem čo s tým už som skúšal skoro všetko ale neviem či by som išiel do gt asi nie to by ma zas štvali ručičky na turo a tlak oleja ale dík!!!Dohy píše:Majco uplne jednoduse... 60 atd maj LANKO jak rikas GT elektriku a tak jsem si sehal Z BARCHETY prevodnik je to cast v prevodovce jak to rict na jedny strane to samy jako ma 60 ka.. ale na druhy str konektor a 3 kable.. takovy prevodnik .. to sem tam dal ... napasoval.. zapojil a makalo to zkousel jsem to pres vrtacku !!, a ukazuje mi dobre
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Když budeš mít zájem tak napiš na nvk.1@seznam.czmellody píše:No to se mozna dohodneme.Pun-to píše:Koukám že máš tachák s hodinkama. Jestli to nespravíš tak ti můžu jeden nabídnout za 200,- a poštovný.
Fiat Punto 1,7TD SX rv95