PC/notebook do auta?
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: PC/notebook do auta?
To neni zesik, to je menic 12-230 . Zesik mam pridelanej na SW. Udelal jsem si v kufru CL zasuvku na 12V a z ni to napajim. Do ni je vedena nova zila primo od baterky s 15A pojistkou.
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Měnič 12/220,to je to červený na tý černý bedněradekrat píše:Vypada to dobre .. jak si vyresil napajeni? Zvuk se divam ze mas tahnutej pres zesilovac ..
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
A vobec, stoji ta montaz za namahu z praktickeho hladiska. Da sa to dostatocne vyuzit (to PC v aute), neskodia HD otrasy auta?
Punto MK1 60SX 1,2 43kW 3dv. r.1996
add 1. tak to stoji za zvazeni kazdemu ze , ja chtel navi, digitalni tv, bt, filmy atd. plus dotykac a kdyz se na to podivas tak slusnejsi radia s vyjizdeckou startujou tak za 15k. tady se vejdu do 10 max a mam porad moznost modifikace dle pozadavku ( jinej navi soft, vetsi disk atd.) A to jinak musis dat normal radio dolu k radicce, coz zrovna pro displej na kterej chces cucet neni uplne ono.
Plus ja jsem to delal jeste kvuli bakalarce
add 2. je tam hdd z notesu z aukra za 400. Mel by byt odolnejsi proti otresum a pokud se vys.re tak se zas tolik moc nedeje.
Plus ja jsem to delal jeste kvuli bakalarce
add 2. je tam hdd z notesu z aukra za 400. Mel by byt odolnejsi proti otresum a pokud se vys.re tak se zas tolik moc nedeje.