to teda jo, snad to bude mít někdy konceStanno píše:jaaaj.. sledujem tvoje prispevky uz dlhsie, kokso, ale tebe sa to sypeasi mas "stastie" na auta.. tak pevne nervy..

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
to teda jo, snad to bude mít někdy konceStanno píše:jaaaj.. sledujem tvoje prispevky uz dlhsie, kokso, ale tebe sa to sypeasi mas "stastie" na auta.. tak pevne nervy..
vzdy sa ma co po....kat..vlapin píše:ahoj, nedávno jsem měl problém s motůrkem ( 1,7 td, MK1). Nový chladič, vodní pumpa, hlava z vrakáče šla na go. s prací mě to vyšlo na 20 000. Nový motor ( taky z vrakáče) mi nabízeli za 7000. Investoval jsem do starýho protože jsem nevěděl, jak to dopadne s tím jiným motorem. Abych to nemusel dělat tak jak tak. Přeci jenom už jsem věděl co se stím motorem dělo. navíc se už se snad nemá co po... .
to som si aj ja niekedy myslel... ze nejaku dobu budem liat len benzin..ale zvycajne to netrvalo viac ako tri tyzdne..vlapin píše:dej pokoj, ještě mě čekají silenbloky zadní nápravy. Ale stím počítám. Chtěl jsem to udělat teď , ale bylo toho nějak moc najednou. Doufám, že nějakou dobu do toho budu jenom lejt naftu.
pístní kroužky od Firmy gotze stojí asi 1600Kč..nevím jak to je jinde ale u nás stojí broušení hlavy,tlaková zkouška trhlin,zabroušení ventilů,umytí hlavy,montáž a demontáž,seřízení vůlí ventilů by vyšlo cca asi na 5000kč pro zákazníka,ale pro mě by to bylo levnějšíl-cizek píše:a na kolik mě to tak vyjde...všechno....když si to udělám sám? Myslim jen materiál, a hlavně ty kroužky...nikde sem to na netu nenašel A když bych vzal tu hlavu a dal jí na GO? Kolik tak cca?
a co by to stálo, když si zákazník donese jenom sundanou hlavu?Vasek176 píše: pístní kroužky od Firmy gotze stojí asi 1600Kč..nevím jak to je jinde ale u nás stojí broušení hlavy,tlaková zkouška trhlin,zabroušení ventilů,umytí hlavy,montáž a demontáž,seřízení vůlí ventilů by vyšlo cca asi na 5000kč pro zákazníka,ale pro mě by to bylo levnější
l-cizek píše:kdyžtak jestly chceš, tak tě vezmeme do klubu házečů ze skály...už sme tři
Jo tak tahle varianta je asi nejlepší. Pokud máš prostor, si trošku zručný, tak ušetříš za práci, která je spojená s demontáží a montáží. Mě mechoš na tohle všechno rozhození, složení a s tím spojená práce načítal asi nějakých 30 hodin x jeho hodinovka= ušetřil bych asi 7tis. Nechej změřit tlaky. Já se na to taky chystám a pak podle toho uvidím. Buď to kopnu asi do háje, nebo tomu mechošovi rozmlátím hlavu.l-cizek píše:a co by to stálo, když si zákazník donese jenom sundanou hlavu?Vasek176 píše: pístní kroužky od Firmy gotze stojí asi 1600Kč..nevím jak to je jinde ale u nás stojí broušení hlavy,tlaková zkouška trhlin,zabroušení ventilů,umytí hlavy,montáž a demontáž,seřízení vůlí ventilů by vyšlo cca asi na 5000kč pro zákazníka,ale pro mě by to bylo levnější
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |