Fiat punto 1.1 Mk1 VYSOKA SPOTREBA
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
ak benzin nikde netecie
tak by som to zvalil na lambda sondu
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Zkontroluj jestli to to fakt někde neuchcává. Já když byl loni přezouvat z letních na zimáky, tak jak mě mechanik zvedal auto, tak ramenem bouchl do hadiček u palivovýho filtru. A když jsem jel z Brna, tak to uchcávalo, že mě zmizla 1/4 nádrže navíc Musíš se podívat pod auto hned, jelikož benzín se rychle vypařuje.
Pokud je vše OK, tak bych doporučil diagnostiku jak píše Venca. Není normální, aby to tak žralo.
Pokud je vše OK, tak bych doporučil diagnostiku jak píše Venca. Není normální, aby to tak žralo.
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
Na stopro je to lambda sonda. Bud by stacila vypalit (plamenem) nebo musis koupit novou. Ma mit sice vydrz az 160tis km, ale rada se zanasi, kdyz se hodne jezdi po meste.
Ja ji menil nedavno take, protoze spotreba sla vyse nez bylo zvykem a take byl nepravidelny chod pri teplem motoru (svedcilo o zavade LS). Po vymene se to ustalilo. Daval jsem za ni neco pres dva tisice (Bosch).
Ja ji menil nedavno take, protoze spotreba sla vyse nez bylo zvykem a take byl nepravidelny chod pri teplem motoru (svedcilo o zavade LS). Po vymene se to ustalilo. Daval jsem za ni neco pres dva tisice (Bosch).
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
takze diagnostika je za mnou. Jediná chyba ktora sa zobrazila bola lambda sonda- uz som objednal novu, zajtra idem po nu vyde ma 3400sk. zistil mi ze mi trosinku kolisu otacky a ze by malo stacit poriadne precistit skrtiacu klapku-co myslite bude stacit len precistenie alebo treba nieco dostelovavat