Nejdu stierače a ventilátor Punto 95´
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: Nejdu stierače a ventilátor Punto 95´
zdravím všechny, chci se zeptat, koupil jsem na zimu punto rok výroby 96, ale nejdou stěrače jak vepředu, tak vzadu, tak ani odstřikovače, neví někdo co s tím ??? a ventilátor mi fučí jen na 1, neví taky někdo co s tím ?? díky moc!!
Punto MK1 1.2 1998..
- Reklama
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Mrkni na pojistky... Pak dej vědět...
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
pojistky jsem dneska měnil, ale u jedné jak jsem se díval, tak je tam nějaký problém v té pojistkové skříni, ale netuším, která pojistka je ke stěračům .. ale jinak pojistky jsou všechny OK!
Punto MK1 1.2 1998..
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tam je to naznačený která pojistka je k čemu a měla by tam být plastová pinzeta kterou se dají vytáhnout a prohlídnout...
A jestli nejdou stěrače vpředu i vzadu hledal bych chybu v pojistkách nebo v elektrice vedoucí od nich... Skus skoušečkou...
Případně skus jestli do motorků jde el.
Vzadu když otevřeš kufr na spodní hraně kufru jsou stykače zkus je očistit a pak jestli jde do nich el. případně jestli nejsou doteky na zadním čele moc vysoko (nezapomeň si nechat zaplej klíč) Doraz čela upravíš gumovejma špuntama v rohách čela Případně jestli do těch doteků el půjde a doteky na čele jsou v poho tak bys musel demontovat vnitřní kryt čela a mrknout na motorek stěrače-skus zatím tohle já myslím ale že máš chybu v pojistkách...
Dej vědět...
A jestli nejdou stěrače vpředu i vzadu hledal bych chybu v pojistkách nebo v elektrice vedoucí od nich... Skus skoušečkou...
Případně skus jestli do motorků jde el.
Vzadu když otevřeš kufr na spodní hraně kufru jsou stykače zkus je očistit a pak jestli jde do nich el. případně jestli nejsou doteky na zadním čele moc vysoko (nezapomeň si nechat zaplej klíč) Doraz čela upravíš gumovejma špuntama v rohách čela Případně jestli do těch doteků el půjde a doteky na čele jsou v poho tak bys musel demontovat vnitřní kryt čela a mrknout na motorek stěrače-skus zatím tohle já myslím ale že máš chybu v pojistkách...
Dej vědět...
díky za rady, dneska se na to jdu kuknout, když, tak vyfotím jak vypadá ta pojistková skříň ...
Punto MK1 1.2 1998..
takže : stěrače i ventilátor běží, ale mám problém :D ... když vypnu motor, vytáhnu klíč a otočím relátkem topení ( 0-3), tak fouká vzduch )) .. co s tím prosím ))) ... díky ... jinak ty stěrače a to bylo Tím, že ta pojistková skříň je nějaká divná, musí se vyměnit, byla asi slabá pojistka nebo tak něco a ono to vyzkratovalo a dotyčný tam dal kus drátku na kontakt aby to jelo a ono se to vytáhlo pryč ..
Punto MK1 1.2 1998..
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Najdi bejvalýho majitele třeba jen někde dal drátek a fouká to no Tohle fakt nevím ale asi je to zapojený ještě jinak a vlastně jedinej spínač je ten ovladač takže je vyblokovanej klíček... To vypadá jako klasický přemostění ale fakt nevím...
A proč ti to vadí??
A proč ti to vadí??
mi to nevadí, ale at mi to nevybije baterku ... jinak jsem rád, že to jdou stěrače
Punto MK1 1.2 1998..
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Nesmíš to zapomínat vypínat no... Předchozí majitel si to přispůsobil jako nezávyslý topení Asi v autě souložil a byla mu zima a bál se že by ukopl klíč v zapalování tak si to upraviljimy píše:mi to nevadí, ale at mi to nevybije baterku ... jinak jsem rád, že to jdou stěrače
ja mam jinej problem...sterace i ventilator funguje...jenom na steracech mi asi odesel cyklovac nebo co to je...jak zapnu sterace a posouvam packu dolu sa cyklus nemeni...porad ten jeden a samej...a kdyz vypnu sterace tak jse zaseknou tam kde sem je vypnul...tedy nekdy i pres cely celni sklo a ja se pak muzu chvili hrat aby sem je dal na puvodni misto...
http://lado88.rajce.net/Punto" onclick="window.open(this.href);return false;
Punto Mk1 1.1 55 40kw r.v.:97
jsem dneska zjistil, že to dělá jak kdy .. ale mám ještě jiný problém, auto občas nechce nastartovat, neví někdo co s tím??? chytne to třeba až na podruhé nebo tak .. ... díky za rady
Punto MK1 1.2 1998..
kdyz to konecne nastartujes musis naslapavat plynem nebo ne?? ja jsem mel stejnej problem, pak casem auto uz ani nemelo tah a boli chyba v LS a taky v cidlu tlaku vzduchu...jimy píše:jsem dneska zjistil, že to dělá jak kdy .. ale mám ještě jiný problém, auto občas nechce nastartovat, neví někdo co s tím??? chytne to třeba až na podruhé nebo tak .. ... díky za rady
http://lado88.rajce.net/Punto" onclick="window.open(this.href);return false;
no, jak kdy ... někdy ne, někdy to musím prošlapat ... ale právě se mi zdá, že když to startuju s plynem, tak to je horší než bez .... nevím co s tím ..
Punto MK1 1.2 1998..
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Sem včera sednul do vychladlýho Punta a ejhle topení nešlo ani na jedný poloze... Začaly lítat kurvy a otevřel sem pojistkovku pojistka byla OK z toho sem usoudil že je v hajzlu reostat... Jízda bez topení je touhle dobou za trest... ale nakonec sem cestu Přimělkov Jihlava NMNM přežil... Dnes sem si u výměny málem ulomil hlavu... Byl to reostat))) a sem zvědavej jak dlouho to vydrží... Dal sem tam starej reostat ještě origo VALEO asi 3x opravenej pájkou... ten no name vydržel dva roky a měsíc((( ale taky sem ho teď spravil takže uvidíme...