MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - PhoB 16VT
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- phaeton_esc
- Zkušenej Fiaťák
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ak budeš mať čas a chuť, tak popíš podrobne celú prestavbu. Zbožňujem takéto prerábky, zbožňujem o nich čítať, čo všetko bolo treba riešiť, aký iný problém stále vyskočil, čo bolo treba dorábať, prerábať atď... Proste všetko. Ak by sa k tomu našla ešte aj fotodokumnetácia, tak to by bolo úplne najlepšie. U mňa máš 1* za prestavbu...
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Vam to treba prijde divne, ale ja bych proste nedokazal jezdit v aute na kterem bych nic nedelal. A auto je ted ve stadiu co se tyce vykonu, ze jsem na hranici. Dalsi bezpecne zvyseni by znamenalo velke financni vydaje, ktere jsem sice schopen investovat (protoze jsem fanatik), ale uz se mi to nezda tak efektivni a rozumne.
Cena by byla taknejak rovna investicim, 160 000kc. Vcetne karbonove kapoty a 4pistovych Brembo brzd(jeste nejsou na aute),Novitec 16palcovych ALU s novymi pneu. Podrobnejsi info psat nemusim, protoze se tezko nekdo najde
Cena by byla taknejak rovna investicim, 160 000kc. Vcetne karbonove kapoty a 4pistovych Brembo brzd(jeste nejsou na aute),Novitec 16palcovych ALU s novymi pneu. Podrobnejsi info psat nemusim, protoze se tezko nekdo najde
PuntoGT 2.0 16VT