2.0ie rozjezd a ted nenaskocí :-)

Moderátor: peta.smolik

cybrex
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cybrex »

Ten snimac horni uvrati pistu by mel byt tusim ze strany rozvodu na spodni casti bloku motoru. Normalne bych sel po rozvodech dolu a nekde u te hridele klikovky to musi byt. Porad nemam auto doma, ze bych se ti podival.

Ted jsem si uvedomil ze tam mas zapalko digiplex, tak na tu to mam obrazek, hned ti ho scannu, je to uplne zespod motoru na te strane rozvodu.
Obrázek-Croma 2.0ie, 86kW, rv. 1992
Obrázek-E36 318i, 85kw, rv. 1997
Obrázek
Reklama

cybrex
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cybrex »

Tadyk je ten scan Zapalka.
Obrázek
Obrázek
Luc1f3ron
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luc1f3ron »

diky zitra by ten snimac mel prijit no teda doufam ze to bude on :D no tka dam vedet
SZTRAD
Fiaťák

Příspěvek od SZTRAD »

Ahoj řeší to za tebe kolega Marek na mareaforu?
Pokud ano tak jak jsem psal už mu pokud to nebude tim snimacem na klice tak ti pošlu nějaké návody co kde změřit.
Tak se ozvi jestli to nepojede po výměně toho snímače.

To Cybrex:Ano hadička do digiplexu je na měření podtlaku v sání pro výpočet předstihu.
Jinak ten systém cos tu poslal sken neznam u Cromy.Digiplex si nějak nepamatuji,že by měl dva snimače.
Radek
Luc1f3ron
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luc1f3ron »

tak záhada vyřešena takou hovadinou to bylo byly jen zoxidovaný kontakty na tom snimači horní úvrati. tyjo ja myslel ze me jlepne kdyz se m to rozpojil zapojil a zkusil nastartovat
cybrex
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cybrex »

Hehe , tak to nasere :).. ono kolikrat je to banalita, ale prijit na to ..
Hlavne ze se na to prislo :wink:

Me zase horela pojistka v motorovem prostoru(jak shorela motor chcipl), jak je to tu v nejakem tematu, rozkuchal sem pul auta vcetne palubovky atd a nakonec to bylo zkratovane(probite) palivove cerpadlo.
Obrázek
Luc1f3ron
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luc1f3ron »

takže díky za rady všem fakt moc díky a jionak ted sem videl na aukru myslim prodávali jak na to Croma myslim za 200 to bylo

Kód: Vybrat vše

http://www.aukro.cz/item441756246_fiat_croma_jak_na_to.html
a fakt moc diky vsem doufam ze to bude jezdit ještě dlouho cromu sem si proste zamiloval i když jsou jiný a lepší auta - ale v jiné cenové kategorii :wink:
vavrus
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Uno Sport

Příspěvek od vavrus »

Mam tentýž problém. Jednou hodí jiskru a pak nic. Zatím jsem byl u indukční cívky. Po výměně startuje, ale druhý den zas nic. Provedu výměnu Z5 a zase startuje. Momentálně mam na sudé dny jednu cívku a na liché druhou :-(. Když připojím tu samou co tam byla tak to pozná a stávkuje.
Typoval jsem to na nějaký kondensátor nebo tak něco v tom Digiplexu, ale na libereckejch vrakáčích momentálně není k mání.
Když cívky nemněním tak se auto samo vzpamatuje po pár dnech, ale tak na 2-3 starty a pak se zas čeká :-(

Zkusím taky ještě ten snímač horní úvrati, tam jsem se po kabelu nedošplhal a dám vědět. DIKY za typ co dál.
Odpovědět

Zpět na „Croma“