menšia zrážka s Ford Focusom dopadla takto:
z veľmi nepriehľadnej zákruty mi vybehol ford focus a zrážke sa už nedalo zábraniť, najlepšie na tom je že on ma vobec nevidel, myslel ze vybehnul na obrudník
MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje;-) sonux
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
fiat po autonehode
Fiat Punto mk2a
- Reklama
Focus mal chyteny lavy zadny elektron,pneumatiku,zadny lavy blatnik,kusok zadny naraznik,..
Ja som to ubrzdil asi na 20km/h priblizne ale on siel minimalne 60, zachytil som ho presne tym ockom co mam vpredu na vlezenie vozidla,dokonca mi kusok pohlo aj ten predny nosnik smerom na vodicovu stranu,cize mam lavy blatnik kusok vytlaceny smerom von, dalej potrhalo vsetky uchyty na obidvoch svetlach,predne celo pokryvilo,kusok chytena kapota na kraji a kus ju pohlo aj v zavesoch, a naraznik ten je uz ani nepozitelny,...
Ja som to ubrzdil asi na 20km/h priblizne ale on siel minimalne 60, zachytil som ho presne tym ockom co mam vpredu na vlezenie vozidla,dokonca mi kusok pohlo aj ten predny nosnik smerom na vodicovu stranu,cize mam lavy blatnik kusok vytlaceny smerom von, dalej potrhalo vsetky uchyty na obidvoch svetlach,predne celo pokryvilo,kusok chytena kapota na kraji a kus ju pohlo aj v zavesoch, a naraznik ten je uz ani nepozitelny,...
Fiat Punto mk2a