(SK) 1.OFICIAL PUNTO ZRAZ SLOVENSKO 17.-18.5.-za námi
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
no ja vim, a proto se chci s tebou domluvit v zajmu vsechmafi píše:Katy ,osobne si myslim ,ze cislo zrazu udava organizator a nie ucastnik
hele mas icq ? jestli jo tak mi napis. bude to rychlejsi.
ja jen ze by se patrilo i dle velikosti a programu atd. rozlisovat Klubovy sraz, od "sraziku",kam nemusi prijet vseci. na klubovy by melo co nejvice a ja treba od toho odvozuji i aktivitu v klubu (coz ted bude i tvoje prace). vis, nejaky smerodatny,dulezity sraz. Coz si myslim ze ten ranc by mohl byt jako prvni! casu na ucast na to je taky dost. a je to hned po rozkosi,tak se pak bude dobre rozhodovat, co s nekteryma;) prip.do sezony naberem nove cleny.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
dekujimafi píše:ok
upravila jsem tedy i tema predchoziho.
Do tohoto jsem pripsala svoji poznamku do prvniho tveho prispevku - PROSIM OSTATNI ABY SI JI PRECETLY.
Tak Mafi (a spol.) ,ted je to na tobe:)
Drzim pesti ! a jsem tady v jakekoliv pomoci;)
Doporucuji si to opravdu pohlidat a stravit tam aspon jednu noc, nachystat dobre program, obeslat klubaky (stahni si prosim na ne kontakty z webu-nase punta! -zjistit nejake plany a budoucnost v klubu),prihlasit pripadne nove atd;)
no a objednat pocasi
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
volal som do rancu pod babicou,vyzera to dobre,lebo som sa pytal majitela ci im bude vadit zvysena hlucnost ,co sa tyka hudby alebo vyfukov ,povedal ze by to nemal byt ziadny problem ,zarezervoval som chatky,predbezne som nahlasil 20-30ludi ,tak dufam ze pridete
takze zatial idem ja a shane54,kto dalsi?
takze zatial idem ja a shane54,kto dalsi?
mafi predbezne potvrdzujem ucast. Je to sice este daleko neviem mozno mi do toho nieco pride, ale nechcel by som si ten zraz nechat ujst. Takze mozes si zapisat moje meno do "debilnicka" . A budu na tom ranci aj dvojpostelove izby? Chcel by som prist aj s priatelkou.
FIAT PUNTO 90 ELX 1,6 8V 65KW " MALY TRHAČ ASFALTU" max.speed 180 km/hod.
pro prehled ale taky jestli jsem to dobre pochopila a upravila nazev tematumafi píše:katy od soboty do nedele,na jednu noc zatial staci na zaciatok,preco?
jinak s tim ubytovanim si to ohlidej at po tobe nechteji nejake "storno poplatky". (mam s tim spatnou zkusenost kdyz je nahlaseno tolik lidi).
Nejlepsi kdyby kazdy psal ucast (so-ne, jen so)+kolik osob+jestli ubytovani
jo a rozeslu zas hromadnej mail o teto akci klubakum SK a pripadne odpovedi ti preposlu ju
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
po vsetkych upravach chces punta dat do utulku? pisal som este minuly rok, ze punto pojde prec ked si kupim druhe auto. no to druhe uz mam ale punto stale zostalo u mna.Arrow79 píše:Ja ho mam v kope, len ci mi este bude hovorit majitel
p.s. arrow-som hrdy ze stale nosim nalepku prveho nasho zrazu na aute. vtedy sa to pozbuchalo narychlo,ale bolo fajn-aj tak bude tento zraz pre mna prvy v SK.
mozete prihlasit dalsich 2 ludi, ktori pridu na majovy oficialny zraz, len este neviem ci zobereme aj psa.
-
- Fiaťák