tak díky za rady objevil jsem teď firmu KM co dělají výfuky tak zkusím koncový tlumič a trubku dostředu . nechci ale zase v noci budit sousedy tak nějak rozumně že....
jo jo souhlasím trubku ani náhodou, když vyndáš středový díl tak nemáš protitlak a právě jsi přišel o krouták(říkaj votborníci) takže jsem se rozhodl pro koncovku wm sport a vyndám kat a navíc to nebude takovej řev .
jery píše:jo jo souhlasím trubku ani náhodou, když vyndáš středový díl tak nemáš protitlak a právě jsi přišel o krouták(říkaj votborníci) takže jsem se rozhodl pro koncovku wm sport a vyndám kat a navíc to nebude takovej řev .
wm sport muzu doporucit
ja mam dtm ovalnou dovrchu... obycejne kulate mi nic nerikaj
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
nemate nahodou niekdo vymeneny koncovy tlmic s koncovkou na MKII,ktory je do toho trojuholnikoviteho vyrezu v zadnom narazniku?Na SK to asi nikto nevyraba...Nechcem nic rezat,ani zvarat.Jednoducho vymenit klasiku koncovy tlmic za daco s inym zvukom a koncovkou do narazniku.
ja si to udelal sam doma na koleni a mam takovej zvuk ze lidi stoji a cumi co to jede... jen sem udelal upravu na zadnim tlumici.... vyraboval sem ho... nacpal tam antikorovou trubku ... zavaril... a je to dokonaly ... a hl kdykoliv to sundam a nikdo mi to neukradne a verte mi ze ten zvuk je krasny
Luckyna píše:Kaufik: to je škoda,že nemáš foto
zajímalo by mě jak si ho tam narvar.
Ten můj má z tý CeBRy jen jeden úchyt,tak jsem zvědavá,jak ho tam kde chytim,budou se muset asi vařit původní držáky z origo výfuku
Ja jsem na mojeho sportinga Mk2 nacpal sportovni vyfuk Remus univerzal 2x 92x78 nerez... a slovo nacpal je adekvatni protoze tam vlezl jen tak tak...znamej ho chtel na golfa a nevlezl tam....Kamos me upozornoval ze to bude hrozne rvaaat ale k mojemu uzasu zvuk nikde ....jen pri nizsich otackach trochu hlubsi... takze jsem misto sredoveho tlumice dal jen nerez trubku a ted to je jak ma byt.....zadna brutalita decentni zvuk...dnes jsem rad ze jsem tam dal nerez...je to nafurt....zbytek potrubi a katalizator jsem nechal opiskovat a nasopovat roztavenym hlinikem, mam zkusenost ze se kazda barva po case oloupa ....tak doufam ze to vydrzí....