TUNING - sportovní výfuk

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
luckyna
Znalec

Příspěvek od luckyna »

:wink:
Reklama

jery

Příspěvek od jery »

tak díky za rady objevil jsem teď firmu KM co dělají výfuky tak zkusím koncový tlumič a trubku dostředu . nechci ale zase v noci budit sousedy tak nějak rozumně že....
jery

Příspěvek od jery »

jo jo souhlasím trubku ani náhodou, když vyndáš středový díl tak nemáš protitlak a právě jsi přišel o krouták(říkaj votborníci) takže jsem se rozhodl pro koncovku wm sport a vyndám kat a navíc to nebude takovej řev .
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

jery píše:jo jo souhlasím trubku ani náhodou, když vyndáš středový díl tak nemáš protitlak a právě jsi přišel o krouták(říkaj votborníci) takže jsem se rozhodl pro koncovku wm sport a vyndám kat a navíc to nebude takovej řev .
wm sport muzu doporucit ;)
ja mam dtm ovalnou dovrchu... obycejne kulate mi nic nerikaj :roll:
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
puntoii
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od puntoii »

nemate nahodou niekdo vymeneny koncovy tlmic s koncovkou na MKII,ktory je do toho trojuholnikoviteho vyrezu v zadnom narazniku?Na SK to asi nikto nevyraba...Nechcem nic rezat,ani zvarat.Jednoducho vymenit klasiku koncovy tlmic za daco s inym zvukom a koncovkou do narazniku.

DIKY!
Dohy

vyfuček

Příspěvek od Dohy »

ja si to udelal sam doma na koleni a mam takovej zvuk ze lidi stoji a cumi co to jede... jen sem udelal upravu na zadnim tlumici.... vyraboval sem ho... nacpal tam antikorovou trubku ... zavaril... a je to dokonaly ... a hl kdykoliv to sundam a nikdo mi to neukradne :) :D a verte mi ze ten zvuk je krasny :wink:
luckyna
Znalec

Příspěvek od luckyna »

Kaufik píše:
Luckyna píše:Kaufik: to je škoda,že nemáš foto
zajímalo by mě jak si ho tam narvar.
Ten můj má z tý CeBRy jen jeden úchyt,tak jsem zvědavá,jak ho tam kde chytim,budou se muset asi vařit původní držáky z origo výfuku
vlezu pod auto vyfotím
to už asi žádný foto nebude,co :wink:
Kakin
Fiaťák

Příspěvek od Kakin »

Obrázek

Ja jsem na mojeho sportinga Mk2 nacpal sportovni vyfuk Remus univerzal 2x 92x78 nerez... a slovo nacpal je adekvatni protoze tam vlezl jen tak tak...znamej ho chtel na golfa a nevlezl tam....Kamos me upozornoval ze to bude hrozne rvaaat :twisted: ale k mojemu uzasu zvuk nikde ....jen pri nizsich otackach trochu hlubsi... takze jsem misto sredoveho tlumice dal jen nerez trubku a ted to je jak ma byt.....zadna brutalita decentni zvuk...dnes jsem rad ze jsem tam dal nerez...je to nafurt....zbytek potrubi a katalizator jsem nechal opiskovat a nasopovat roztavenym hlinikem, mam zkusenost ze se kazda barva po case oloupa ....tak doufam ze to vydrzí....
Punto Sporting 1.2 16V MkII
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

no moooooc pekny vyfucky !!!!
mas na to i "papir" ? pac Remus by mohl mit......

hele ukaz uz nekde cele tve auto;)
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Kakin
Fiaťák

Příspěvek od Kakin »

Bohuzel na univerzal Remus "papir" nedava ....to by musel byt primo pro dany typ auta a to je peknej ranec :roll:
luckyna
Znalec

Příspěvek od luckyna »

moc hezké :wink: a taky bych ráda viděla foto celýho autí
Joe301
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Joe301 »

a z čoho maš ten podnaraznik na zadnom narazniku to si spravil sam alebo to ma kupovane
Kakin
Fiaťák

Příspěvek od Kakin »

Joe301 píše:a z čoho maš ten podnaraznik na zadnom narazniku to si spravil sam alebo to ma kupovane
To je vlastni vyroba 8) plastova vodovodni trubka nahrata ,ohnuta a trocha tahokovu .....original Kakin Tjuuuning :shock:
Kakin
Fiaťák

Příspěvek od Kakin »

Luckyna píše:moc hezké :wink: a taky bych ráda viděla foto celýho autí
Diky :oops: nemam toho moc na ukazovani ,mam jen origo sportinga a par doplnku... :D
Joe301
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Joe301 »

prečo ved je to peckove nemaš nahodou fotky ako si to robil alebo napiš aspon postup aj ja chcem niečo také. PLEASE
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“