PRE SLOVENSKE PUNTA-klub&zástupce Mafi?-čtěte !!!str5
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
ok
Po konzultacii s clenmi klubu mozu byt aj 5dverace ,hlavne ze to je mk2 a nemusia byt auta upravene ak v buducnosti chystaju upravy dake ,tiez ktej vete ze 20clenov ,no niesu priamo z Trnavy vsetci ale z okolitych dedin ,dohodli dme sa ze ziadny "rasizmus "co sa tyka mk2,,spokojny?snazime sa byt ustretovy pre vsetkych,ak moje predchadzajuce prispeky vysneli tvrdo a urazlivo ,omluvam sa ......
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
uhm
niektory su aj tu na fore a iny nemaju cas ,kvoli pracovnym ci inym povinnostiam ,ja tiez nemam cas sem stale pozerat a keby nebolo Katy,tak sa ani neregistrujem...a 20clenov z jedneho kraja?ja pisem ze Trnava a okolie ,nie Trnavsky kraj ,sice aj tam mame kamosov,tak sa rozrastieme teda,ved chceme to pre cele SVK ,nieje to planovany iba mestky klub..
Re: Katy
tak k tem srazum pak uz je specialni tema v tematu SRAZY a Zrazy na Slovensku jak nejake budou, pisaj.mafi píše:urcite sa dako dohodneme ,neboj,budu fotky a aj dake zrazy8)
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Zrazy na Slovensku
Nebud taky Mafi a zaclen do klubu aj 5dv.Ja mam Punto III a to je to iste co PuntoII len sa predok lisi ale je to to iste.Daj vedet a nebud rasista xi xi xi xi
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
piperiknr
som pisal ze mozu byt aj 5 dverove ,ale puntoIII?uhm to nefiiim ,tie velke svetla ,ina maska ,iny narazznik.................kua tak ma napadlo ze ci by sme sa nemali premenovat iba na PUNTOKLUBSK..........nech neni rasizmus
-
- Fiaťák
Tak diky za podporu.Ja viem ani mne nesmakuju tie velke svetla ale cim dlhsie ho mam tym viac sa mi paci.Ale male vizualne zmeny urobim takze zmena bude na nom.Ok tak rad sa pripojim do toho klubu.Teda ak nebudes proti.Alebo mam zalozit novy puntoIII klub?To hadam nebudem musiet.Ok teraz vazne tak kedy bude zalozeny ten klub a kde sa budem moct zaregistrovat?hm?
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
:)
nebude to az tak rychlo ,este musime vymysliet ake samolepky dame spravit klubove ,lebo ak ta stranka co bude ,sa bude volat puntoclubsk,tak aj ine nalepky musime vymysliet ,my sme chceli najprv iba puntotuning ,ale potom sme to zvazili ,ze punto je tuning sam osebe:)
Najlepsie sa takto spojit dohromady ,dat dake realne stretko niekde ,ked sa otepli a dat viacero rozumov dokopy aby to nebolo iba z jednej hlavy vsetko,aby sa ta stranka lubila kazdemu ,nie len zopar jedincom,chapeme sa?
Najlepsie sa takto spojit dohromady ,dat dake realne stretko niekde ,ked sa otepli a dat viacero rozumov dokopy aby to nebolo iba z jednej hlavy vsetko,aby sa ta stranka lubila kazdemu ,nie len zopar jedincom,chapeme sa?
a navic puntotuning mame MYYY
Hele takze to fakt chces jako rozdelit na cechy a slovensko ???
to nam jako radost nedelas... my uz mame vsechno vymyslene, ted jsme pro slovaky zaridili i ucet na platby clen.poplatku.
Ale ten zastupce pro SK furt nikde... v podstate bys mel na starosti slovenskou cast klubu.... kdyz se do toho tak hrnes.
ale ty chces mit asi vsechno pro sebe co
Myslim si, ze je to skoda rozdelovat a proc se "napodobovat" ? ,tvorit neco co uz je a NE jen pro cechy !
ja to proste nechapu... pripada mi to jako krapet zrada a zatraceni nasi snahy
Hele takze to fakt chces jako rozdelit na cechy a slovensko ???
to nam jako radost nedelas... my uz mame vsechno vymyslene, ted jsme pro slovaky zaridili i ucet na platby clen.poplatku.
Ale ten zastupce pro SK furt nikde... v podstate bys mel na starosti slovenskou cast klubu.... kdyz se do toho tak hrnes.
ale ty chces mit asi vsechno pro sebe co
Myslim si, ze je to skoda rozdelovat a proc se "napodobovat" ? ,tvorit neco co uz je a NE jen pro cechy !
ja to proste nechapu... pripada mi to jako krapet zrada a zatraceni nasi snahy
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz