zvuky spod krytu nasavania

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

majo_p
Začátečník

Příspěvek od majo_p »

Arrow79 píše:Ja ked nastartujem, tak mam cca 1100 otacok par minut.. potom klesaju ku normalnym 750...
to robi aj mne len mam tych 1300ot. a asi tak dve tri minutky..potom sa to drzi na tych 950-1000ot
Reklama

JohnnyBOSS

Příspěvek od JohnnyBOSS »

mě taky po startu v zimě 1200ot a po chvilce pod 1000 jak to má být:)
majo_p
Začátečník

Příspěvek od majo_p »

no uz som na to prisiel...robila mi to ta trubka cez ktoru je vedene plynove lanko.matice neboli dost pevne utiahnute a vplyvom ani neviem coho sa ta trubka dostala az ku spodku toho deklu do ktoreho sa dava filter a to mi tam vrcalo...
JohnnyBOSS

Příspěvek od JohnnyBOSS »

majo_p píše:no uz som na to prisiel...robila mi to ta trubka cez ktoru je vedene plynove lanko.matice neboli dost pevne utiahnute a vplyvom ani neviem coho sa ta trubka dostala az ku spodku toho deklu do ktoreho sa dava filter a to mi tam vrcalo...
Záhada je vyřešena, tisíce děkovných dopisů :D
majo_p
Začátečník

Příspěvek od majo_p »

JohnnyBOSS píše:
majo_p píše:no uz som na to prisiel...robila mi to ta trubka cez ktoru je vedene plynove lanko.matice neboli dost pevne utiahnute a vplyvom ani neviem coho sa ta trubka dostala az ku spodku toho deklu do ktoreho sa dava filter a to mi tam vrcalo...
Záhada je vyřešena, tisíce děkovných dopisů :D
tak tak :D
drago47
Zkušenej Fiaťák

Re: zvuky spod krytu nasavania

Příspěvek od drago47 »

Mam problém tiež mi niečo rezonuje keď pridám tak od 2500 do 3000 počuť rezonovať kovový zvuk alebo plast o kov a neviem čo to môže byt kontrolka nijaká nesvieti ani nič.Nemôžu to byt preskočené rozvody a keď áno nerozsvietila by sa kontrolka?Napadol ma kryt katalyzátora alebo kryt rozvodov ešte ale iba pri určitých otáčkach
Punto II 1.2 16V HLX,r.v.2001,5.dv.,
kovvalsky
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kovvalsky »

drago47 píše:Mam problém tiež mi niečo rezonuje keď pridám tak od 2500 do 3000 počuť rezonovať kovový zvuk alebo plast o kov a neviem čo to môže byt kontrolka nijaká nesvieti ani nič.Nemôžu to byt preskočené rozvody a keď áno nerozsvietila by sa kontrolka?Napadol ma kryt katalyzátora alebo kryt rozvodov ešte ale iba pri určitých otáčkach
mne to robilo pri urcitych otackach pletenec je to smiesne ale robil to on nikto nevie preco ale robilo to
one world, one dream, one car
drago47
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od drago47 »

To som ešte nepočul ale pozriem sa na to dik aspoň zato
kovvalsky
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kovvalsky »

drago47 píše:To som ešte nepočul ale pozriem sa na to dik aspoň zato
staci ked ti bude niekto pridavat a ti budes drzat v handre pletenec alebo v rukaviciach ale pevne
one world, one dream, one car
drago47
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od drago47 »

Dakujem vyskúšam to, pletenec by bolo to najmenšie, keď to bude tak máš u mňa pivo
drago47
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od drago47 »

Tak nakoniec to bol kryt katalyzátora zahrdzavený šrub a prasknutý kryt na šrube ale prevrtane veľké podložky a zvuk preč ale dik za radu aspoň som vedel že ako nato a hľadať po výfuku
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“