to robi aj mne len mam tych 1300ot. a asi tak dve tri minutky..potom sa to drzi na tych 950-1000otArrow79 píše:Ja ked nastartujem, tak mam cca 1100 otacok par minut.. potom klesaju ku normalnym 750...
zvuky spod krytu nasavania
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
tak takJohnnyBOSS píše:Záhada je vyřešena, tisíce děkovných dopisůmajo_p píše:no uz som na to prisiel...robila mi to ta trubka cez ktoru je vedene plynove lanko.matice neboli dost pevne utiahnute a vplyvom ani neviem coho sa ta trubka dostala az ku spodku toho deklu do ktoreho sa dava filter a to mi tam vrcalo...
Re: zvuky spod krytu nasavania
Mam problém tiež mi niečo rezonuje keď pridám tak od 2500 do 3000 počuť rezonovať kovový zvuk alebo plast o kov a neviem čo to môže byt kontrolka nijaká nesvieti ani nič.Nemôžu to byt preskočené rozvody a keď áno nerozsvietila by sa kontrolka?Napadol ma kryt katalyzátora alebo kryt rozvodov ešte ale iba pri určitých otáčkach
Punto II 1.2 16V HLX,r.v.2001,5.dv.,
mne to robilo pri urcitych otackach pletenec je to smiesne ale robil to on nikto nevie preco ale robilo todrago47 píše:Mam problém tiež mi niečo rezonuje keď pridám tak od 2500 do 3000 počuť rezonovať kovový zvuk alebo plast o kov a neviem čo to môže byt kontrolka nijaká nesvieti ani nič.Nemôžu to byt preskočené rozvody a keď áno nerozsvietila by sa kontrolka?Napadol ma kryt katalyzátora alebo kryt rozvodov ešte ale iba pri určitých otáčkach
one world, one dream, one car
To som ešte nepočul ale pozriem sa na to dik aspoň zato
staci ked ti bude niekto pridavat a ti budes drzat v handre pletenec alebo v rukaviciach ale pevnedrago47 píše:To som ešte nepočul ale pozriem sa na to dik aspoň zato
one world, one dream, one car
Dakujem vyskúšam to, pletenec by bolo to najmenšie, keď to bude tak máš u mňa pivo
Tak nakoniec to bol kryt katalyzátora zahrdzavený šrub a prasknutý kryt na šrube ale prevrtane veľké podložky a zvuk preč ale dik za radu aspoň som vedel že ako nato a hľadať po výfuku