HELP - výměna převodového oleje
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
pravda je že tam vlezie 1.7 l ja som tam nalial 75w 90 ako do feldy a to bolo na jeseň celú zimu ok a prišla jar a začala prevodovka vydávať divné zvuky také šuštanie neviem presnejšie popísať tak som to vylial a dal som gl4 80w90 a je to super ale príde zima a zas budem radiť bez dvojky! aj ked stačí trocha zahriať a je to v pohode.
inak dolial som do prevodovky aj celý druhý liter cez odvetranie prevodovky zatial guferá držia
inak dolial som do prevodovky aj celý druhý liter cez odvetranie prevodovky zatial guferá držia
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- Reklama
otázka??????????
ako casto sa meni prevodovy olej v MK II???????? ja som kupil starsie auto a neviem ci tam bol prevodovy olej meneny , je to rok vyroby 2000, myslel som, ze je tam nejaky vecný olej a ze ho netreba menit, tak mi poradte, ja sa v autach moc nevyznam??????????????
PUNTO II 1.2 8V 2000
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Co znamena tazsie zaradit? Mne to tiez ide tazsie, ale ked som namazal tiahlia radenia tak to bolo lepsie... o dost..
Cize otazka, tazsie zaradit = zle sa pracuje s radiacou pakou?
alebo
tazsie radit = paka ide dobre, ale radis cez zuby prevodovky?
Alebo dostavas pako na viac pokusov do jednotky?
edit: este ohladom oleja v prevodovke, ja ho budem menit pri najblizsej vymene oleja... cize pri 124000km.. teraz mam 114000. Rv. mam tiez 2000
Cize otazka, tazsie zaradit = zle sa pracuje s radiacou pakou?
alebo
tazsie radit = paka ide dobre, ale radis cez zuby prevodovky?
Alebo dostavas pako na viac pokusov do jednotky?
edit: este ohladom oleja v prevodovke, ja ho budem menit pri najblizsej vymene oleja... cize pri 124000km.. teraz mam 114000. Rv. mam tiez 2000
Punto MK2 1.2 8V ELX
To že nejde zařadit jednička občas napoprvé je normální, to že de řadit přez zuby vypadá na olej nebo synchron.
Životnost auta se počítá tak kolem sedmi let a na to je i spočítanej olej v převodovce. Takže máš nejvyšší čas ho vyměnit Bez ohledu na kilometry
Já nevím že to furt řešíte. Každej dá sto tisíc za auto a pak škudlí dvě stovky za volej.
Životnost auta se počítá tak kolem sedmi let a na to je i spočítanej olej v převodovce. Takže máš nejvyšší čas ho vyměnit Bez ohledu na kilometry
Já nevím že to furt řešíte. Každej dá sto tisíc za auto a pak škudlí dvě stovky za volej.
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
Proč se do toho pleteš? Psal sem to snad tobě?Arrow79 píše:Pun-to neviem o com tu trepes.. nieje vobec problem dat par sto, tisic naviac.. ide o to, ze sa normalne opytal, kedy sa to ma menit.. tak sa nabuduce pls trosku skludni
A tak to napíšu jinak když se ti to nelíbí.
Určitě vyměnit všechny náplně je nutnost. A jestli to při řazení nepřestane škrtat o zuby tak vyměnit synchrony
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
-
- Fiaťák
-
- Fiaťák
-
- Fiaťák