DISKUZE - výkony jiných aut, zkušenosti,zážitky

Nevíte kam to patří, pište to sem ...

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

kozel
Fiaťák

Příspěvek od kozel »

já měl Opel Vectra 2.0 95kw jelo to pěkně 200 pohoda,a ted mi to nejak chybí :lol:
Reklama

SHANE54
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHANE54 »

lucass81 píše:tiez si robievam prdel z roznych "lepsich" ;) aut. Klasika mimo mesta 90ka, zjavi sa predomnou nejake faro, hodim tam trojku, vytocim to do 5000 otacok na 110 km/h, preletim ako sip okolo, prehodim naspat na 5ku a ten len ostane v nemom uzase ;) No jo, tie 1,2ky 44kW tahaju celkom slusne na 3ke ;)
mas pravdu! ked to porovnavam s ostatnymi 1,2 8V v rovnakej triede (clio, corsa, saxo, polo...) tak ma jednoznacne navrch... ale ked je nalozene a do kopca, tam uz je problem...
Obrázek
Obrázek
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
vormen
Začátečník

Příspěvek od vormen »

měl jsem před puntem nissan 100NX GTI, 105kW, točil do 7,5tis. a tomu požitku z jízdy se nic nevyrovná, bylo jenom málo aut, kterým se podařilo prohlídnout si můj sporťák v zrcátku :-), teď mám punto TD a fábiu HTP a jsou lenoši a o fábce raději vůbec nemluvím.
SHANE54
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHANE54 »

inac zauimave je zistit, ze vase auto ma na viac, nez ste zvyknuti. tak napr. minule sme isli moju jednadvojku prevetrat so znamym, co je profi rally jazdec a on z toho auticka naozaj dostal viac nez som cakal (no jo: skuenosti, citenie motora, spravne radenie...) a chvalil ho ze naozaj taha fajne na 1,2... tak som bol rad. ale spotrebe som sa nejak moc netesil..
Obrázek
Obrázek
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
MIKI-GT
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIKI-GT »

Mevi píše:
JohnnyBOSS píše:Ja videl video, kde borec měl civic s nějakym oturbenym nabušenym motorem kolem 600ps a na kufru si nechal pořád tu nálepku 1.4i :D Pak tomu někde na okresce na trojku vrkl a začalo mu to hrabat :D
To já mám rád, když auto nevypadá nějak nápadně, ale pod kapotou má pořádný stádo nadrženéch kobyl :D
Jo a oktávkáří a golfisti by potřebovali konečně dostat před prdel. Si myslijou, že 1.9TDi je nejlepší co muže byt a mužu řict, že te prvni a druhe generaci oktavky s granďákem ujedu:) S tou novou už je celkem problém,když má ten nejsilnější motor:)
Někde jsem čet jak borec s upravenym chinqvem valil po dálnici 180 a kravatáci nestíhali co je to předjíždí :D

To je můj kámoš s tím činqve...není upravené..je to série, má to 54koní, sportovní podvozek a je to dobrej killer, minule sesekal novou octu 1,9TDI jak nic.. mám video jak to valíme na dálnici..je to šílenost.. můžu dát link jestli chcete..

Jinak vzadu mám struhnuto GT..vzhledově série která sedí hoodně moc nízko..a na jaře už budu zabíjet snad i M3jky :wink:
Alfa Romeo 166 2,4 JTD, luxury lowrider
Punto GT - prodáno
ygzo
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ygzo »

No ja mam 1.2 16V, 80konikov je pod kapotou a neni su moc lenive. Akoze nic moc, ale na jednadvojku som bol udiveny ked som to kupil. Zatial mi skoro vsetci koho som viezol alebo kto si ho vyskusal nechceli verit ze je to jednadvojka :)
Pre spravny vykonik treba rucicku otackomera drzat nad 3000, tam je to pekne.
Ako da sa na nom jazdit aj za lepsiu spotrebu, je to malicky motorcek, ale ak to tocim, tak si cuca podla palubaka aj 7-8 litrov.

Jedine coho sa trochu bojim je zivotnost motora. Proste ked jazdim rychlejsie, co najrychlejsie akceleracie, predbiehania ats. Tak to tocim v rozmedzi 3000-4500, niekedy aj 5000 (btw pri 5000 ma najvacsi vykon podla papierov). Okolo tych 4000 to velmi pekne taha. Neviem ci tomu motoru tym pomaham :? ale co uz no.

Teda otazka je tocit motor za kazdu cenu co najnizsie a vyhanat ho hore len ked ozaj treba alebo si uzivat otacok?
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX
JohnnyBOSS

Příspěvek od JohnnyBOSS »

MIKI-GT píše:
Mevi píše:
JohnnyBOSS píše:Ja videl video, kde borec měl civic s nějakym oturbenym nabušenym motorem kolem 600ps a na kufru si nechal pořád tu nálepku 1.4i :D Pak tomu někde na okresce na trojku vrkl a začalo mu to hrabat :D
To já mám rád, když auto nevypadá nějak nápadně, ale pod kapotou má pořádný stádo nadrženéch kobyl :D
Jo a oktávkáří a golfisti by potřebovali konečně dostat před prdel. Si myslijou, že 1.9TDi je nejlepší co muže byt a mužu řict, že te prvni a druhe generaci oktavky s granďákem ujedu:) S tou novou už je celkem problém,když má ten nejsilnější motor:)
Někde jsem čet jak borec s upravenym chinqvem valil po dálnici 180 a kravatáci nestíhali co je to předjíždí :D

To je můj kámoš s tím činqve...není upravené..je to série, má to 54koní, sportovní podvozek a je to dobrej killer, minule sesekal novou octu 1,9TDI jak nic.. mám video jak to valíme na dálnici..je to šílenost.. můžu dát link jestli chcete..

Jinak vzadu mám struhnuto GT..vzhledově série která sedí hoodně moc nízko..a na jaře už budu zabíjet snad i M3jky :wink:
No rychle sem s tím :D
MIKI-GT
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIKI-GT »

http://www.youtube.com/watch?v=YqlTMETXg2Q
tady jeden sprint proti 146 která měla údajně 180koní..já měl prasklé svody..dal jsem mu na těch 250m ty 2-3 auta

http://www.youtube.com/watch?v=pOh9l43ZYpE

tady video kdy jsem jel svůj první sprintík proti autům co jsou totál vykuchaný, mají jiný motory a závodí do vrchu (někde uprostřed)

a tady slibovaný video cinqvecento 1,1 na dálnici ze srazu italiancars
http://www.youtube.com/watch?v=gxcQlKOV4tw

někde bych měl mít ještě nějaký toho činqve..jinak zítra sem hodím link na video mýho puntíka 8)
Punto GT - prodáno
JohnnyBOSS

tak to je teda drsný činkve :D pěkny videa, btw ty znáš Chvatyho?
dedo.miki
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

Ja mám najlepší dojem z Renault Clio v úprve Williams malo 215 koníkov.
FANDAK
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FANDAK »

Byl jsem hotovej z videa vytuněný PUNTO GT ted přesně nevím ale snad okolo 250 koní tak to musí bejt žího. :lol:
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
MIKI-GT
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIKI-GT »

JohnnyBOSS píše:tak to je teda drsný činkve :D pěkny videa, btw ty znáš Chvatyho?
jasně že znám

ještě tu 0-130 činqve
http://uloz.to/43719/Cinque%200-130.wmv
Punto GT - prodáno
JohnnyBOSS

MIKI-GT píše:
JohnnyBOSS píše:tak to je teda drsný činkve :D pěkny videa, btw ty znáš Chvatyho?
jasně že znám

ještě tu 0-130 činqve
http://uloz.to/43719/Cinque%200-130.wmv
je to možný? jestli takhle jede činkve v 1,1l v serii, tak sežeru posranou metlu
FANDAK
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FANDAK »

A kolik to vlastně váží KG to činqve :?:
Myslím že to bude tou váhou :idea: :?:
Proto v tuningu i odlechčujou :wink:
Samo že italskej motror má na tom taky podíl :wink: :P
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
havros
Fiaťák