MOJE PUNTO 2b - Ukažte tie svoje ;-) TV-Punto
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Je to nejaký YED alebo tak nejak dnes som to štartol, celkom nepríjemný zvuk a potom mi povedali že je len nabodovaný, zajtra ho navaria komplet tak som veľmi zvedavý, pravdu povediac sa bojím aby to neznelo "divne"...
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
Tož plnič je už na aute, farba je kúpená a zajtra ide do lakovne (konečne).
Čo sa výfuku týka, zvuk je na sytiči (zatiaľ som ho nemal šancu zohriať) bublavý a vo vyšších ot. normálny, takže spokojnosť...
No a na auto pribudli kola 195/50/15 Autec, treba ich trošku prebrúsiť ale už niesu keše
Čo sa výfuku týka, zvuk je na sytiči (zatiaľ som ho nemal šancu zohriať) bublavý a vo vyšších ot. normálny, takže spokojnosť...
No a na auto pribudli kola 195/50/15 Autec, treba ich trošku prebrúsiť ale už niesu keše
Naposledy upravil(a) TV-Punto dne 04 bře 2008, 12:30, celkem upraveno 1 x.
Dík.
Svetlá mračiť nebudem, bolo by ich škoda, svietia výborne, ajkeď vyzerajú "divne" lebo sú veľké a teraz keď pridám xenóny tak to bude bomba, ale čím dlhšie to auto mám, tým viac sa mi páčia tie svetlá. Nechcem ho ospojlerovať ani nič podobné, má to vyznieť nejak decentne takže som to riešil takto, možno časom zmením názor ale teraz je to podľa mňa fajn.
Svetlá mračiť nebudem, bolo by ich škoda, svietia výborne, ajkeď vyzerajú "divne" lebo sú veľké a teraz keď pridám xenóny tak to bude bomba, ale čím dlhšie to auto mám, tým viac sa mi páčia tie svetlá. Nechcem ho ospojlerovať ani nič podobné, má to vyznieť nejak decentne takže som to riešil takto, možno časom zmením názor ale teraz je to podľa mňa fajn.