dobře tyPun-to píše:Tak ten čtvrtej válec vzbuď o půl hodiny dřív a až pojedeš tak už bude připravenej
HELP - CHOD MOTORA NA 3 VALCE.
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak, pomohl ten budík? já to měl vadným kabelem ke svíčce.Vencapunto píše:Asi mu tam hodim budíkaPun-to píše:Tak ten čtvrtej válec vzbuď o půl hodiny dřív a až pojedeš tak už bude připravenej
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
chod na 3válce
Možná píši pozdě,ale teprve nedávno jsem koupil Punto MKII.Tento problém jsem měl u Fiatu Brava,při nastartování šel motor na 3válce a až po chvíli naskočil ten čtvrtý.Bylo to prasklé těsnění pod hlavou a voda kapala na svíčku,takže jeden válec nenaskočil.Dobrý mechanik má měřák,který nasadí na expanzku chl.okruhu a ten mu ukáže ,že jdou spaliny do vody.Výměna těsnění na Bravu-asi 4 tis.
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: chod na 3válce
Tak přesně tento problém jsem vyřešil výměnou těsnění.Pustil jsem se do toho sám.Problém byl v chybějícím kousku těsnění mezi prvním válcem a vodním kanálkem.Ta vzdálenost je tam velmi malá.Zajímalo by mě kdo taky měnil těsnění pod hlavou na kterém válci byl problém.Jestli to není převážně na prvním válci.Tam je těsnění nejvíce namáháno protože v tomto místě je za hlavu uchycen motor.kajkl píše:Možná píši pozdě,ale teprve nedávno jsem koupil Punto MKII.Tento problém jsem měl u Fiatu Brava,při nastartování šel motor na 3válce a až po chvíli naskočil ten čtvrtý.Bylo to prasklé těsnění pod hlavou a voda kapala na svíčku,takže jeden válec nenaskočil.Dobrý mechanik má měřák,který nasadí na expanzku chl.okruhu a ten mu ukáže ,že jdou spaliny do vody.Výměna těsnění na Bravu-asi 4 tis.
Punto II-SX,8V,3 dv.r.v.2000
Re: HELP - CHOD MOTORA NA 3 VALCE.
u mě to bylo horší. prasklé těsnění mezi spalovacími prostory 1. a 2. válce ( od rozvodů).
fiat punto II 1,2-8V (44KW)