Kubanec píše:Na pop-artu jsem našel altík za 9140,-s dph a KIWI píše 7390,-přece nezdražili o tolik nebo??
No ono záleží kolika ampérový je tem za 7400 byl tuším kolem 100 A a tady ten za 9100 je 120 A.
Ale jak se dívám,tak na pop artu buď opravdu zdražili,nebo momentálně není skladem
tak sa prihlasujemdo klubu domacich majstrov,ktorym sa podarilo zvladnut opravu alternatora na multiple jtd r.v.2002.po par dnoch chodenia okolo auta a nadavania a krutenia hlavou nad umiestnenim alternatora som demontaz v lahu na chrbte zvladol asi za pol dna a ani som sa nezapotil pri -6.odmontoval som iba koleso,plastovy kryt siahajuci pod blatnik a naraznik a vyfukove potrubie pod prednym naraznikom.altik si po par sekundach obracania nasiel vychod a vysiel s pod auta pekne von.prasknuty obal som mu poistil eska paskou a elektrikar mu vymenil regler za 30e.potom som ho v pohodlnom lahu na chrbte pri -8 vratil na svoje miesto.ked nemusite ,tak to radsej neskusajte,a ak predsa,tak hlavne multu nenechajte stat iba na heveri,ale ju poriadne podlozte a zabrzdite a zablokujte kolesa.vela peknych kilometrov na nasich superautach.
tak som si to musel precvicit este raz,neoplatilo sa mi tam vratit altik s prasknutym obalom,zohnal som 120A ,a ten mal uz silnejsi obal a vosiel tam uz len podla navodu ktory napisal kivi.