DISKUZE - Please poradte aku farbu na mé punto?
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
tak ja zas budu kritizovat
barva co mel Zak na TT cku .... je fakt ta co ma kazdej druhej showcar vsudemozne... tu bych fakt nevolila.
Tu zelenou - ma tady dve auta,mozna bude treti.... ale je hezka.
A posledni modronkou, (teda primo Alfa odstin- melo Bravo co jezdilo loni TC a melo docela uspech). je to nenasilna, jemna a hezka barva. ja bych se toho nebala....a navic to tuningovy kary nemaj.
me by ale k tvemu autu nejvice pasovala asi ta bila perlet....
barva co mel Zak na TT cku .... je fakt ta co ma kazdej druhej showcar vsudemozne... tu bych fakt nevolila.
Tu zelenou - ma tady dve auta,mozna bude treti.... ale je hezka.
A posledni modronkou, (teda primo Alfa odstin- melo Bravo co jezdilo loni TC a melo docela uspech). je to nenasilna, jemna a hezka barva. ja bych se toho nebala....a navic to tuningovy kary nemaj.
me by ale k tvemu autu nejvice pasovala asi ta bila perlet....
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Neviem Katy ja si proste na svojom Punte bielu neviem predstavit a v konecnom dosledku sa mi biela ako farba nikdy moc nepacila... Ale zato dost uvazujem nad tou zelenou ta sa mi moc paci lebo tiez chcem davat bud biely alebo kremovy interier.... No a ta modra sa mi tiez velmi paci ale praveze mne sa zda, ze ju ma dost tuningovych aut... Teda co som pozeral na nete... Neviem sa medzi nimi rozhodnut... A este som teraz na nete nasiel celkom pekny flop. Vola sa to SIBERIAN NIGHT.
Tu je foto:
Tu je foto:
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in
1.4 Till the turbo kicks in
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
jak neumis ? se podivej na svuj avatar a je to jasny
nu tak tenhle flipec nevypada zle... mozna neco podobneho co mel Cooper... ale mu se to menilo do zlata.
ty jo , jsi si jisty tou kombinaci ??? zeleny flop a svetly intros?... uz to ma tolik aut, HLAVNE SVETLY-BILY INTROS.
Zkus neco vymyslet SAM a neco ORIGO ale ne sileneho...kdyz mas ted moznost. az auto udelas, tak nema smysl ho predelavat ...ze treba se ti znechuti prave to, jak to kazdej ma.... me by to vadilo. prot ojsem terba cerno-cerveny intros zavrhla ikdyz mi to kdekdo tluce do hlavy.
tuning je o tom vymyslet, lisit se, objevovat atd...a ne kopirovat.
A tu modrou teda nevim kde na netu jsi videl.... v CR je jen na tom Bravu v SK vim ze ji ma CRX-ko.
fakt si to vsechno dobre rozmysli... chapu ze se ti neco libi, ALE...kdyz uz to nekdo ma, hledam alternativu, nebo jinaci slozeni atd.
btw: bohuzel se ale k tmavemu laku nejlip hodi ten bily intrer(a je v mode) ....ale kdyz uz bys ho fakt dal, tak dej venkovni lak OJEDINELY pak to bude pecka.
nu tak tenhle flipec nevypada zle... mozna neco podobneho co mel Cooper... ale mu se to menilo do zlata.
ty jo , jsi si jisty tou kombinaci ??? zeleny flop a svetly intros?... uz to ma tolik aut, HLAVNE SVETLY-BILY INTROS.
Zkus neco vymyslet SAM a neco ORIGO ale ne sileneho...kdyz mas ted moznost. az auto udelas, tak nema smysl ho predelavat ...ze treba se ti znechuti prave to, jak to kazdej ma.... me by to vadilo. prot ojsem terba cerno-cerveny intros zavrhla ikdyz mi to kdekdo tluce do hlavy.
tuning je o tom vymyslet, lisit se, objevovat atd...a ne kopirovat.
A tu modrou teda nevim kde na netu jsi videl.... v CR je jen na tom Bravu v SK vim ze ji ma CRX-ko.
fakt si to vsechno dobre rozmysli... chapu ze se ti neco libi, ALE...kdyz uz to nekdo ma, hledam alternativu, nebo jinaci slozeni atd.
btw: bohuzel se ale k tmavemu laku nejlip hodi ten bily intrer(a je v mode) ....ale kdyz uz bys ho fakt dal, tak dej venkovni lak OJEDINELY pak to bude pecka.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
jeste jeden fialovomodrej hnus...
fakt bych z tohoto odstinu blinkala..... ale tak kazdemu se libi neco jineho.
fakt bych z tohoto odstinu blinkala..... ale tak kazdemu se libi neco jineho.
Naposledy upravil(a) Katy dne 30 kvě 2007, 15:03, celkem upraveno 1 x.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
HELE, PROJED SI CO NEJVICE FOTOGALERII NA TUNINGCUPU.CZ A MOZNA ZMENIS NAZOR...
jsou i hezci laky nez flop...fakt. ale nedavej oranzovou, ta uz je taky hodne "davana".
jeste jedna barvicka, mozna dost podobna tomu vzorku poslednimu cos daval:
-a to Bawo ma k tomu i kremovy intros. ted jsem to videla v sobotu na vl.ocka a je to luxus.
jsou i hezci laky nez flop...fakt. ale nedavej oranzovou, ta uz je taky hodne "davana".
jeste jedna barvicka, mozna dost podobna tomu vzorku poslednimu cos daval:
-a to Bawo ma k tomu i kremovy intros. ted jsem to videla v sobotu na vl.ocka a je to luxus.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz