No...to je vskutku velkej objev...MADS†EIN píše:NIECO SOM NASIEL SUDRUHOVIA KUKNITE TOTOKpuntoii píše:Patrik - ak by si bol ochotny napisat,ci si ochotny to CD ,,predat,, alebo nie
Dik
http://punto.mysteria.cz/fiat.htm
kniha JAK NA TO - Fiat Punto II typ 188 rok 2000
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MANAUL
- Reklama
Nooo super.hoď to na http://rapishare.de/ alebo daj link.Díík
Skoda Garde--> Fiat Punto 55S--->Fiat Brava 1,2 16v Sx---> Fiat STILO 1,6 16v
Buduce auto:Lancia Delta III
Buduce auto:Lancia Delta III
Akorát se moc nepochlapili, a je to "stará" kniha od Etzolda (Tušim z roku 2003), takže motory 1.3 JTD nebo 1.4 16V tam popsané nejsou.
Ale mě to na 1.2 16V stačí. Frčím si ji koupit. Byť se moje Punto CD tváří interaktivně jak chce, kniha je kniha.
Ale mě to na 1.2 16V stačí. Frčím si ji koupit. Byť se moje Punto CD tváří interaktivně jak chce, kniha je kniha.
Groupe F.I.A.T. forever ! Uno Turbo i.e. Mk1, Punto 1.2 16V ELX Mk2
No tak jsem ji prostudoval a našel jsem následující negativa:
- štve mne, že neudává spoustu běžných užitečných údajů, takže například furt nevím, jaké délky stěračů jsou pro Mk2 předepsané ...
- ELEKTROSHÉMATA - je jich sice uvedeno 20, ale to není jako u Una, kde stačilo cirka 8 schémat, a vše bylo přehledně jasné. Tyto schémata byly převzaty z CD k Puntu (které naštěstí mám). Ty odpovídají interaktivní povaze CD, v každém schématu je velmi hrubé zapojení (pro orientaci) a pouze jeden dílčí obvod je propracován detailně. No nic proti, ale do knihy se to:
a) nehodí
b) těch schémat je na CD 176 (!), takže nějakých 20, co je uvedeno v knize je absolutně nedostatečných, chybí tam hodně hodně i základních elektrických obvodů. Mohu bohužel potvrdit.
- štve mne, že neudává spoustu běžných užitečných údajů, takže například furt nevím, jaké délky stěračů jsou pro Mk2 předepsané ...
- ELEKTROSHÉMATA - je jich sice uvedeno 20, ale to není jako u Una, kde stačilo cirka 8 schémat, a vše bylo přehledně jasné. Tyto schémata byly převzaty z CD k Puntu (které naštěstí mám). Ty odpovídají interaktivní povaze CD, v každém schématu je velmi hrubé zapojení (pro orientaci) a pouze jeden dílčí obvod je propracován detailně. No nic proti, ale do knihy se to:
a) nehodí
b) těch schémat je na CD 176 (!), takže nějakých 20, co je uvedeno v knize je absolutně nedostatečných, chybí tam hodně hodně i základních elektrických obvodů. Mohu bohužel potvrdit.
Groupe F.I.A.T. forever ! Uno Turbo i.e. Mk1, Punto 1.2 16V ELX Mk2