Takze konecne mam prezuto... nova kola Platin 7x17 a pneu 205/40/17 Pirelli P Zero Nero ....dozadu jsem dal podlozky 12mm.....brzdice nalakoval na cerno ,aby to ladilo......konecne mam 17ky ,to jsem vzdycky chtel
hmmm ,pekna šlupecka... a gumy doporucuji
ale taky pekna zmena, tak sup s fotkama do mailu i popisem uprav
se taky konecne ozveees...kdy s nama nekam pojedes ?
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
nebudou, pac na tech šlupkach ma mensi valivy odpor... takze to pomaze porad stejne...
me se treba na mych 195/40/16R jezdi a krouti lip jak ted na 195/50/15R.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
na prvej vecsej jamke skrivy koleso alebo sekne gumu ak pojde rychlejsie,to by som neriskoval ,a navyse musi citit kazdy kamienok pri jazde a to nehovorim ak tam ma tvrdy podvozok,to musi byt utrpenie pri jazde aj pre vodica aj pre auto a na jednadvojku motor tiez,ak sa mylim tak ma oprav ,dik
Po zlej ceste sa tazko jazdi aj so seriovym podvozkom a seriovymi kolesami ,ja mam to moje hgt-cko znizene na tvrdom podvozku a kolesa 15" s gumamai 195/50/R15 to uplne staci do vecsich extremov by som uz ani nesiel ,ved uz teraz citim kazdy hrb na ceste,ale zase pri rychlosti 200km/h sedi na dialnici jak prilepene
Ale zase kolko ludi tolko chuti ,ono tie 17"kolesa vyzeraju fakt brutalne na punte ,velmi pekne to je na tych kolesach ,no ako lestenka to staci ale na sprinty by som sa stym nebral