HELP - Hluky na zadní nápravě
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Mě to taky bouchá na jednom zadním kole a když s tim kolem trhnu ručně dopředu - dozadu, tak jde asi o 1-2 cm. Koukal jsem na to a vim, kam příjde tohle: P/L opravná sada uložení ramene zadní nápravy, ale kam patřej ty silentbloky? Na punto.mysterii jsem to nenašel. Když to budu opravovat, tak asi obě strany co?
- Reklama
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
to nahoře jsem psal já. Ukažte kam s tím http://punto.mysteria.cz/znaprava.htm
Tam to není co?
Tam to není co?
Fiat Punto 60sx
stejný problém
Zdravím,mif píše:to nahoře jsem psal já. Ukažte kam s tím http://punto.mysteria.cz/znaprava.htm
Tam to není co?
v poslední době se mi děje přesně to co se zde popisuje,při sebemenší díře a nebo při prudkém zatáčení a následném vrácení do opačného směru mi bouchá někde na zadní nápravě - na pravém kolu - opravnou sadu jsem našel třeba na Autokelly za cca 1300,-Kč mají tam i silenbloky, ale nikde jsem nenašel kde jsou silenbloky umístěny,poradtě prosím.
Díky
Re: stejný problém
No na silentblokach je primontovana cela zadni naprava... Sou tam 4. Muzes tam mit bud ty silentbloky v hajz*u, nebo, coz me pripadne castejsi, mas vymlety loziska na uchytu ramena. V opravne sade sou loziska, sroub s matkou a plastova tesnici vlozka. Zkus to hodit na hever a zapac, kde se to hybe. Pokud je vidno, ze mas na zadnim kole negativ, tak sou vymlety loziska. Jednoduche...LOBO píše:Zdravím,mif píše:to nahoře jsem psal já. Ukažte kam s tím http://punto.mysteria.cz/znaprava.htm
Tam to není co?
v poslední době se mi děje přesně to co se zde popisuje,při sebemenší díře a nebo při prudkém zatáčení a následném vrácení do opačného směru mi bouchá někde na zadní nápravě - na pravém kolu - opravnou sadu jsem našel třeba na Autokelly za cca 1300,-Kč mají tam i silenbloky, ale nikde jsem nenašel kde jsou silenbloky umístěny,poradtě prosím.
Díky
Hustokrutost
tak jsem dnes s timhle problemem byla v normalnim servisu (borec co se na to koukal mel taky punto) a silentbloky budou potreba vymenit a s tim i loziska. proste cely ten komplet - sada. je to prej hrozna prace na celej den a cenove me to vyjde cca na 5000-5500,- . samotna sada stoji 1300,-
ale jeste s mym stavem najedu tak 10tis km ale az se lozisko vysipe tak se mi kolo jakoby zlobi smer do napravy ! u Puntiku je to prej bezna zavada... a pak s tim najezdim dalsich aspon 60tis. km.
ale jeste s mym stavem najedu tak 10tis km ale az se lozisko vysipe tak se mi kolo jakoby zlobi smer do napravy ! u Puntiku je to prej bezna zavada... a pak s tim najezdim dalsich aspon 60tis. km.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
prace na celi den.....urciti lidi tuhle vetu rikaji automaticky znelo by to blbe kdyby rekl jojo za 4 hodky to je hotovy a rict si 5500kcKaty píše:tak jsem dnes s timhle problemem byla v normalnim servisu (borec co se na to koukal mel taky punto) a silentbloky budou potreba vymenit a s tim i loziska. proste cely ten komplet - sada. je to prej hrozna prace na celej den a cenove me to vyjde cca na 5000-5500,- . samotna sada stoji 1300,-
fiat marea weekend 1.9TD 55kw
4 hodky, kdyz to delas poprve a delas obe strany...poitromasoni píše:prace na celi den.....urciti lidi tuhle vetu rikaji automaticky znelo by to blbe kdyby rekl jojo za 4 hodky to je hotovy a rict si 5500kcKaty píše:tak jsem dnes s timhle problemem byla v normalnim servisu (borec co se na to koukal mel taky punto) a silentbloky budou potreba vymenit a s tim i loziska. proste cely ten komplet - sada. je to prej hrozna prace na celej den a cenove me to vyjde cca na 5000-5500,- . samotna sada stoji 1300,-
Hustokrutost
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
jojo to se to vydelava a bez dokladu..lacin píše:4 hodky, kdyz to delas poprve a delas obe strany...poitromasoni píše:prace na celi den.....urciti lidi tuhle vetu rikaji automaticky znelo by to blbe kdyby rekl jojo za 4 hodky to je hotovy a rict si 5500kcKaty píše:tak jsem dnes s timhle problemem byla v normalnim servisu (borec co se na to koukal mel taky punto) a silentbloky budou potreba vymenit a s tim i loziska. proste cely ten komplet - sada. je to prej hrozna prace na celej den a cenove me to vyjde cca na 5000-5500,- . samotna sada stoji 1300,-
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
mam je tam taky jeden za 500 kdyz jsem to tady napsal tak si ze me delali srandu...Pýt píše:jo.vzal klasickej puk z kterým se hraje hokej,provrtal ho a přišrouboval ho na nápravu .nee delám si srandu.je to takový gumový kolečko podobné puku.víc nevím jak bych to měl popsat