TIP - venkovní teploměr
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Ja som kedysi kupil takyto/len skoda ze neviem nahrat fotku... /. Mal som predtym iny, ale ten mal mal ''velku tepelnu zotrvacnost''- ukazoval si co xcel. Tento mi celkom vyhovuje, je na 1 AAA baterku, svieti, pri 0-4 st.C hlasi namrazu.
Vonk. cidlo som dal do praveho prahu pod pantami pr. dveri, hned za pr. koleso- bola tam vhodna dutina a nechcel som si to velmi komplikovat. Kabel mi ide poza koberec pod nohami spolujazdca a cez dverny otvor som presiel popod geder. Umiestnenie mozno nie je idealne, lebo ked stojim v zime, tak vonk.teplota zacne stupat, lebo ho hreje teplo z interieru /ale to iste je mozno pri umiestneni v pr. narazniku, kde sa vacsinou origo montuje/.
Teraz ho maju v nemenovanom opxode m_tro
katalog ski_23.pdf_strana22
Vonk. cidlo som dal do praveho prahu pod pantami pr. dveri, hned za pr. koleso- bola tam vhodna dutina a nechcel som si to velmi komplikovat. Kabel mi ide poza koberec pod nohami spolujazdca a cez dverny otvor som presiel popod geder. Umiestnenie mozno nie je idealne, lebo ked stojim v zime, tak vonk.teplota zacne stupat, lebo ho hreje teplo z interieru /ale to iste je mozno pri umiestneni v pr. narazniku, kde sa vacsinou origo montuje/.
Teraz ho maju v nemenovanom opxode m_tro
katalog ski_23.pdf_strana22
Fiat punto II 1.2 8V ELX 2001
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
a co zkusite neco takovyho? http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=26512
vcelku elegantni reseni akorat za celkem dost...
Punto Mk2b 1.2 8V classic 2006
Fiat Stilo 1.6 16V 3d
Fiat Stilo 1.6 16V 3d
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je dost hustá machrovinkabe.smile píše:a co zkusite neco takovyho? http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=26512
Taky bych to chtěl vidět v praxi nabo aspon kdyby někdo už se s tím setkal na vlastní kůži
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
no zas proc by to neslo ne? co sem se dival na ten navod na zapojeni tak cidlo se da dat kamkoliv...a jen se to propoji jako mezikus na antenu..clovek si naladi frekvenci a treba pod 5 na radiu bude mit teplotu...akorat by me zajimalo co to bude za zvuk kdyz bude radio hooodne nahlas:)... a ta led dioda na upozorneni namrazy se da taky dat kamkoliv.
Punto Mk2b 1.2 8V classic 2006
Fiat Stilo 1.6 16V 3d
Fiat Stilo 1.6 16V 3d
-
- Fiaťák
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Sporting a kam si umiestnil cidlo?
Ja som kupil ten teplomer, co sem dal obrazok Vlado72. Dal som cidlo dopredu k nosniku... pokial som siel, teplota bola ok, ked som niekde zastal (napriklad nakup), tak uz bola vyssia Po tyzdni sa ten teplomer podrbal a ja som ho z auta vyhodil. Po malickej oprave opat funguje, ale mam ho len doma.. cize uz mam doma 3x teplomer pre vonkajsiu teplotu, cidla mi z okna trcia vsetky Aspon viem presne overit teplotu
Ja som kupil ten teplomer, co sem dal obrazok Vlado72. Dal som cidlo dopredu k nosniku... pokial som siel, teplota bola ok, ked som niekde zastal (napriklad nakup), tak uz bola vyssia Po tyzdni sa ten teplomer podrbal a ja som ho z auta vyhodil. Po malickej oprave opat funguje, ale mam ho len doma.. cize uz mam doma 3x teplomer pre vonkajsiu teplotu, cidla mi z okna trcia vsetky Aspon viem presne overit teplotu
Punto MK2 1.2 8V ELX
-
- Fiaťák
to majki:
ved v podode, auto vyuzivam na cestu do/z prace a ako kazdodenne priblizovadlo. Nemam to ziadnu lestenku ani show car. Zvolil som najjednoduchsie a najlacnejsie riesenie. Ucel to plni a hlavne som tam nejaky teplomer svacol. *vacsina len basni a dava postahovane foto co by chceli a co spravia a nakoniec skutek - utek*
PS: Ale suhlasim s tebou majki
ved v podode, auto vyuzivam na cestu do/z prace a ako kazdodenne priblizovadlo. Nemam to ziadnu lestenku ani show car. Zvolil som najjednoduchsie a najlacnejsie riesenie. Ucel to plni a hlavne som tam nejaky teplomer svacol. *vacsina len basni a dava postahovane foto co by chceli a co spravia a nakoniec skutek - utek*
PS: Ale suhlasim s tebou majki
Fiat Punto 1.2 16V Sporting speedgear
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Sporting, hehe, pohodka, neviem, asi ked uz by som ho chcel, tak ho umiestnim nekam, kde nebude takto valit do oci .
Btw., chuapi, a na co vobec ten teplomer?
Napada ma jedine jedna vec: vediet, ze uz to bude na vozovke klzat...
Btw., chuapi, a na co vobec ten teplomer?
Napada ma jedine jedna vec: vediet, ze uz to bude na vozovke klzat...
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
-
- Fiaťák
cidlo som praskol do pantu dveri, kabel popod gumu a rovno prilepil k pantu o karoseriu-je tam akurat miesto ze to nicomu nevadi.. Ziadna dr***ka, uplne sedlacky.
To majki:
Inak ten teplomer som dal len po precitani prispevkov v tejto teme.Nejako som sa namaskrtil I ked nebolo by na skodu keby sudruhovia vo fiate mrskli teplomer do vybavy, tak ako to mala moja neboha Marea
To majki:
Inak ten teplomer som dal len po precitani prispevkov v tejto teme.Nejako som sa namaskrtil I ked nebolo by na skodu keby sudruhovia vo fiate mrskli teplomer do vybavy, tak ako to mala moja neboha Marea
Fiat Punto 1.2 16V Sporting speedgear
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW