foto my centa

Moderátor: peta.smolik

jonas
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

odpoved

Příspěvek od jonas »

tak posli foto a uvidim ani nevim jak vypadaj
Mam fiat cinguecento 0.9 sx
Renault 21 2.2 gtx 79KW (107ps) trhac asfaltu , elektrony z renault clio baccara 1 185/60/14
Reklama

MVF
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

:-)

Příspěvek od MVF »

Aha, to asi budou ty klasický liťáky, jak se dělali na verzi sporting, co? Někde jsem je taky viděl prodávat, ale je pravda, že to je skoro rariota sehnat originály. Já je viděl za 4 000 všechny 4.
Fiat hombre
MVF
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MVF »

jej, tak co jsem se tak díval, tak slušný bazarový alu kola (s pěknejma pneu - obut¨ý) s roměrem 4x100 stojej tak v průměru 6000-7000/ za sadu = 4ks. Žádná levnota teda... když si ještě člověk připočte 1000 kč ty šrouby s plovoucí hlavou, vyjde mu nakonec částka trochu přes 8000 korun. Ale na druhou stranu, zas pak vaše Cinq. vypadá s alu kolama působivě ;-) (a o několik let mladší)
Fiat hombre
MVF
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MVF »

no třeba tyhlety... chtěj za ně 6000, ale Cinquecentu by moooooc slušely Obrázek
Fiat hombre
stifmajstrABARTH
Znalec

Re: :-)

Příspěvek od stifmajstrABARTH »

MVF píše:Aha, to asi budou ty klasický liťáky, jak se dělali na verzi sporting, co? Někde jsem je taky viděl prodávat, ale je pravda, že to je skoro rariota sehnat originály. Já je viděl za 4 000 všechny 4.
Jo sou to oni jen maj znak Abarth,ale necham si je na zimaky....a rarita? :shock: Dyt sou na kazdym sportingu...v nemecku(mobile.de)je ma kazdej sporting :wink: :arrow: Me se na cinkvu libi ty litaky jak maj seicenta sportingy ty sou mooc pekny 8) :arrow:
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
MVF
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MVF »

checheche, to jsme si nerozumněli. Já nemyslel jako rarita, že by nikde nebyli vidět, to je pravda že jsou na každém sportingu, já myslel jako že je rarita sehnat je někde... koupit je... :-) (samostatně bez auta)
Mě se líbí hodně kol, ono Cinquecentu sluší SKORO všechny, ale ne úplně všechny... Ale třeba zrovna ty, jak jsem uvedl na obrázku by se mi líbily
Fiat hombre
stifmajstrABARTH
Znalec

kua :D tak to sem npochopil :oops: jo tak to potom jo.....ty na tom obrazku sou klasika urcite by spatne nevypadali ja kdybych kupoval litaky sahnul bych po necem neobvyklym,ostrym..... 8)
MVF
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MVF »

jo, to já bych klidně taky šáhnul po něčem ostřejším, ale pak by byla ostřejší i ta cena :-D ale tak mě se líbí taková ta zaručená normální klasika, co neurazí, víš co...
Fiat hombre
stifmajstrABARTH
Znalec

neurazí nenadchne....ja mam budu mit borbety s cernyma stredama.....original to nido nema 8)
MVF
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

=)

Příspěvek od MVF »

jj, přesně tak, neurazí nenadchne... nechci totiž hnát auto do velkýho tuningu, ale spíš se snažit, aby vypadalo tak nějak normálně, pěkně a nelišilo se moc od originální výroby... spíš bych se pustil do tuningu vnitřku... do jedný barvy, pedály kov, sport. volant, osvětlení do jedný barvy, lišty a takový typrťavý doplňky, co vlastně tvořej pěknej celek.
No tak to budeš mít pěkný kola... tak to pak sem dej foto, jak vypadaj. A nebo rovnou se pochlub jak vypadá celý tvoje auto ;-)
Fiat hombre
stifmajstrABARTH
Znalec

Je to cervený s nastavcema abarth(predni zadni prahy spojler) a fotku mam v mobilu ale tu sem nedostanu musim si pucit fotak snad v pondeli :roll: :arrow: a na vnitrek volant tam nemuzu dat mam tam s erbegem,pedaly nejsou videt,a fofrklacek mam v kuži ten je peknej... :arrow: :wink:
MVF
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MVF »

Tak to máš pěkný autíčko, no už se těšim na fotky, zní to dobře. Jo a s volantem si nelam hlavu, kdyby jsi ho chtěl nějak poupravit, aby ti ladil do barvy, tak existuje plno firem, co ti ho potáhnou kůží (i barevnou, jakkoliv si řekneš).
Fiat hombre
stifmajstrABARTH
Znalec

Venec je potazenej kůží ,cernou a na stred nic dat nemuzes kulki erbegu...a do barvy mi ladi cerveny ramecky oklo budiku.... :arrow:
MVF
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

=)

Příspěvek od MVF »

Aha, tak to jo. No oni sportingy měli věnec potaženej černou kůží, to vím :-) Jo, hele, tak mě napadlo, říkal si, že máš pěknou řadičku.. potřeboval bych poradit, jak jsi jí tam dostal, teda spíš jak jsi sundal tu starou hlavici. Máme na Puntu originál, rád bych jí vyměnil, ale vypadá to podezřele pevně a tý hlavici se vůbec nechce z toho pryč :-(
Fiat hombre
stifmajstrABARTH
Znalec

Ja ji nesundaval...je tam takova akorat do ruky taky v kuži...mě se líbí ale nevim jestli je to orig.sporting či to vytunil Abarth :roll: .....kdyz nejde dolu tak pomuze jedine flexa :twisted: ...... :arrow:
Odpovědět

Zpět na „Cinquecento“