Automatická klimatizácia
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Re: Automatická klimatizácia
A sundaval jsi palubku nebo jak ses tam dostal?
Takze dnesny boj a jeho vysledok.Uz nikdy viac.Podla mna ten kto to dokaze je kuzelnik.Robil som to pol dna a vysledok je ze zatial to ide ale nedrzi to tam az tak dobre.Keby som bol vedel ze to pojde takto tak sa toho ani nechytim
EX-Fiat stilo 1,9 jtd 85kw.Momentalne Fiat bravo 1,9 mjtd 88kw
Jeste se vratim k vykonu te klimatizace. Neni mozny ze to zacne chladit vic az kdyz clovek jede rychle? Ja to testoval kdyz motor bezel na volnobeh, ale uvazuju tak, ze treba kdyz bude motor tocit vic otacek, tak i ten kompresor bude tlacit vetsi tlak a bude to i lip chladit. Nebo to takhle nefunguje?
Pokud by to tak fungovalo tak by ale meli vyhodu lidi s benzinem
Pokud by to tak fungovalo tak by ale meli vyhodu lidi s benzinem
Pri jazde je aj lepsie chladena napln klimz v chladici ako ked stojis a chladi ju len ventilator.
Moze mi niekto zmerat cez diagnostiku ako vam tlaci klimatizacia? Mne to kolise zhruba od 16-21 barov.Volnobeh a vonku 25 stupnov
Jde to zmerit i s pomoci te ELM327 + aplikace? Pokud ano tak na to mrknu az budu doma.jano207 píše:Moze mi niekto zmerat cez diagnostiku ako vam tlaci klimatizacia? Mne to kolise zhruba od 16-21 barov.Volnobeh a vonku 25 stupnov
Nooo to neviem.ja som to mal na pocitaci a kabel elm.Je to v motory a tlak klimatizacie ci ako to tam je napisane
Ano da sa zmerat cez FES, aj so to meral ale uz davnejsie, hodnoty si nepamatam. Niekde som si to zapisal ak to najdem dam ich sem. Meral som pri vypnutej klime
marea 1,8
bravo 2 1,9 mjet 120
bravo 2 1,9 mjet 120
Uz som to aj nasiel 6270 mbar, Klima vypnuta
marea 1,8
bravo 2 1,9 mjet 120
bravo 2 1,9 mjet 120
Ja potrebujem zapnutu
Zdar pani, tak ja mam tez tento isty problem, vyzera ze mam dokonca tri zle motorceky, podla diagnostiky zpetna vazba leveho misiciho motoru, zpetna vazba motoru pro celni sklo a ovladac vetraciho otvoru prostoru pro nohy. Tak by som Vas chcel poprosit o nejake tipy a triky ako najjednoduchsie postupovat pri oprave.Dakujem
Tak nejjednodussi mas dat to do servisu Ja uz doma opravoval 2 ty klapky (pokazde jsem mel zlomeny ten unasec na motorku) a musim potvrdit ze se opravdu musi uplne cely traktor rozdelat, je to velmi casove narocne a zanadavas si taky hodne. Btw nevite jaka je pravdepodobnost ze se mi na jednom aute behem jednoho roku dvakrat zlomi stejna soucastka Nechapu proc ji nevyrobili z nejakeho titanu nebo horciku aby to neco vydrzelo, kdyz uz je k tomu tak sileny pristup.jurito píše:Zdar pani, tak ja mam tez tento isty problem, vyzera ze mam dokonca tri zle motorceky, podla diagnostiky zpetna vazba leveho misiciho motoru, zpetna vazba motoru pro celni sklo a ovladac vetraciho otvoru prostoru pro nohy. Tak by som Vas chcel poprosit o nejake tipy a triky ako najjednoduchsie postupovat pri oprave.Dakujem