MOJE PUNTO II - Ukažte ta svoje :) NoFka
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO II - Ukažte ta svoje :) NoFka
Pěkné, tak ať slouží. No a na ten zátah od 4000 si zvykneš, je to 16v tak to chce vytočit a pak to maže. Jsem s tím taky spokojený a nejsem brzda provozu.
Škoda fabia 1.4 50kW r.v. 2000 - Pracovní
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
- Reklama
Děkuji jojo, 16V bere až vejš, já měl v oplu obdobu, akorát o válec a 4 ventily míň a to chtělo pořádně točit aby to jelo, tady tu potřebu ani nemám, protože to jede o dost lépe, ale na výkon se zvyká dobře
Corsa B 1.0 12V ECO tec - 55PS → → → Punto MK2 1.2 16V HLX - 80PS
Tak dnes Punto umyto a kompletně navoskováno Turtle wax Plus PTFE, s výsledkem jsem spokojený, dálší příprava na zimu je koženka v nárazníku před chladičem, ať mu není taková zima
- Přílohy
-
- Fotografie-0111.jpg (74.76 KiB) Zobrazeno 3833 x
-
- Fotografie-0127.jpg (66.41 KiB) Zobrazeno 3833 x
ahoj, ta kozenka vypada super, jak jsi to udelala nebo kde koupila? delsi dobu rozmyslim, jestli tam taky neco hodit. je poznat rozdil na budiky? diky a at slouzi
no, vzal jsem starej kabát z koženky, vyřezal dva pruhy, pak jsem je sešil, abych měl požadovaný rozměr, přiložil, nadělal díry a stáhnul jsem to k mřížce plastovýma sk páskama a paráda. Auto se ohřívá rychleji a na požadovanou teplotu, předtím se rafička ani na půlku nedostala.......
Navíc to nejde ani poznat, což jsem chtěl, něco nenápadného.
Spokojenost
Jo a kdyžtak jsem CHLAP, takže neudělala ani nekoupila
Navíc to nejde ani poznat, což jsem chtěl, něco nenápadného.
Spokojenost
Jo a kdyžtak jsem CHLAP, takže neudělala ani nekoupila
ok promin za to osloveni:D nejak jsem nad tim nepremyslel. no jinak pochvala, vypada to fakt dobre a nenapadne, ale hlavne, ze to plni funkci. taky se mi prave nechce v zime 16v moc ohrivat. ze zacatku zimy jsem dal na pul toho spodku karton ale efekt zadny, tak pristi zimu zkusim pres cele. diky a at jezdi
v poho účel plní dobře
Třeba na corse, tam jsem měl přímo před chladičem koberec, původně jsem ho dal přes celej, ale to jsem v -5 jezdil v tričku a se staženým oknem tak jsem to pak musel dát jen na půlku u punta to bohužel nešlo, tak jsem vymyslel tohle
Třeba na corse, tam jsem měl přímo před chladičem koberec, původně jsem ho dal přes celej, ale to jsem v -5 jezdil v tričku a se staženým oknem tak jsem to pak musel dát jen na půlku u punta to bohužel nešlo, tak jsem vymyslel tohle
Tak dnes dostal Puntík novou baterku, jelikož to startovalo čím dál hůř.......
Pořídil jsem Vartu 45Ah, původní cena 1500, se slevou 1090, takže jsem spokojený
Jinak jsem domluvenej s týpkem co má autodíly, aby vyhledal svíčky a zítra se domluvíme co konkrétně má objednat... rád bych Brisk, ale Fiat má jinej závit než většina aut, takže Iridia bohužel neseženu a brisk premium s kluznou jiskrou by mě stála 200,- za kus, tak uvidíme, pokud se mi nebudou líbit jiný, tak je nakonec vezmu, ať to pálí
Pořídil jsem Vartu 45Ah, původní cena 1500, se slevou 1090, takže jsem spokojený
Jinak jsem domluvenej s týpkem co má autodíly, aby vyhledal svíčky a zítra se domluvíme co konkrétně má objednat... rád bych Brisk, ale Fiat má jinej závit než většina aut, takže Iridia bohužel neseženu a brisk premium s kluznou jiskrou by mě stála 200,- za kus, tak uvidíme, pokud se mi nebudou líbit jiný, tak je nakonec vezmu, ať to pálí
U svíček je to lepší nekomplikovat. Měl jsem tam bůhvíkolik bodovky a stálo to za hovno. Teď tam mám klasiku jednobodovky Bosch Super Plus a v pohodě.
Fiat Punto 60sx '96
Já jsem nakonec vzal ty brisk premium, trošku jsem investoval no, zítra je tam dám, tak uvidíme, ale kámoš je měl taky v autě a paráda
No tak ono je to prakticky jedno jaký svíčky vezmeš, když jsou nový. V pohodě budou určitě.
Punto ti chytne vždycky.
Punto ti chytne vždycky.
Fiat Punto 60sx '96
no, nahodil jsem nový, tak uvidíme ráno, až pojedu do práce jak chytne...
Jinak jsem tam měl Bosch super plus....
Jinak jsem tam měl Bosch super plus....
foto z dneška po cestě z práce ano, je to špinavý
Jinak u řidiče mi nedrží konec lišty, takže jsem se rozhodl, místo toho, abych to lepil, tak na jaře půjdou dolů, jestli do tý doby neupadne úplně
Jinak u řidiče mi nedrží konec lišty, takže jsem se rozhodl, místo toho, abych to lepil, tak na jaře půjdou dolů, jestli do tý doby neupadne úplně
- Přílohy
-
- Fotografie-0139.jpg (86.52 KiB) Zobrazeno 3661 x
Tak jsem nakonec musel Brisk Premium vrátit, protože motor nešel jak má, když jsem při nižších otáčkách šlápl na plyn, tak auto cukalo došel jsem k závěru, že na to bude slabá cívka nebo zapalovací kabely, protože normálně má ta svíčka pořádnou jiskru.........
Takže jsem je vrátil a za tu cenu jsem vzal NGK s jednou elektrodou a auto chodí výborně
Jinak v sobotu mě čeká výměna oleje v převodovce
Takže jsem je vrátil a za tu cenu jsem vzal NGK s jednou elektrodou a auto chodí výborně
Jinak v sobotu mě čeká výměna oleje v převodovce
Mám BOSCH za 100-ku ks a nemám problém. Mimi jede dobře ale do sonaty jsem dal NGK protože jiné mi dělaly neplechu.
Škoda fabia 1.4 50kW r.v. 2000 - Pracovní