Tak to mas ozaj skvele nakolko ja som musel po loziskach dobre udriet aby som ich vybral a tak dostal ramena von. Navyse nove skrutky ramien som musel skratit pretoze boli dlhsie ako povodne este original od vyroby. Takze si fakt neviem predstavit ako by som s tym saskoval keby to bolo na karoserii. Tych p... a k.... Ako sa poznam bolo by ich dost.
Kolko Ti to trvalo? S kolegom sme to na zdvihaku s kompletnou vymenou silentblokov a lozisk ramien spravili za cosi okolo 4 hodin. A to siel aj vyfuk dolu a plus odvzdusnenie brzdoveho systemu.
Uložení zadní nápravy Punto Mk1
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: Uložení zadní nápravy Punto Mk1
Fiatu už "nefandím"
- Reklama
Prvně jsem dělal pravou stranu, tak ta trvala 6 hodin o týden později jsem dělal levou stranu... V podmínkách na dvoře, kde se pod autem plácáš jak lachtan, to docela jde, ne?... V čase je započítáno odstrojení, přelisování, nastrojení jedné strany a odvzdušnění brzd. druhá strana trvala o 2 hodiny méně. Tam už jsem šel najisto.
Puntík 55s na LPG
Takze predsa ma to vymontovanie len cosi do seba....
Ale ak by kolega nemal normalny dielensky stvor-ramenny zdvihak tak by to take jednoduche nebolo
Ale ak by kolega nemal normalny dielensky stvor-ramenny zdvihak tak by to take jednoduche nebolo
Fiatu už "nefandím"
- peter963
- Zkušenej Fiaťák
Ja mam nato zrobene pripravky na loziska aj na silentbloky.
PETER Sn.-FIAT PUNTO-1.7 TD SX 5dvr.Ex
PETER Jun.-FIAT PUNTO-1.2 60 SX 3dvr.Ex
Prirastok FIAT FREEMONT 2l JTD
PETER Jun.-FIAT PUNTO-1.2 60 SX 3dvr.Ex
Prirastok FIAT FREEMONT 2l JTD
Sem-tam to troška ještě klepne, třeba když letím v 60 přes jedny koleje tady u nás, má někdo zkušenosti s těmi kloboučky co se dávají přes přední SB na oné zadní nápravě??
Nahttp://www.autokelly.cz toje jako DF TD774W od Delphi, anebo FB 12244 od Febi...
Hm?
Nahttp://www.autokelly.cz toje jako DF TD774W od Delphi, anebo FB 12244 od Febi...
Hm?
Puntík 55s na LPG