Ano, v číně možná něco vyrábí, ale obě dvě výše jmenované firmy toho spoustu vyrábí i u nás...bajo777 píše:"valeo" "bosch"
Predné svetlá s led pásikom
Moderátor: peta.smolik
Re: Predné svetlá s led pásikom
Fiat Punto MK1 55, 1996; Ford Focus 2004
- Reklama
ja sa nehadam ze sa to nevyraba ale svetlo sa sklada z desiatok suciastok ktore sa mozu kompletovat aj v cechach alebo naopak vyrabat suciastky v cechach a kompletovat v cine alebo v polsku ale proste neni jednej veci ktora by nemala nieco spolocne z cinou
one world, one dream, one car
- outofmoney
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte, diskutovane svetla "cierne" s led pasikom-dennym svietenim som prave kupil tak skusim dat zopar postrehov. Svetla su oproti originalom o nieco uzsie cize v motorovom priertore vznikne viacej miesta. Nepodarilo sa mi ich osadit ako originali a medzi kaputou mam vasciu medzeru, cez 110km - piska
V noci som zatial netestoval takze svietivost neviem posudit. PROBLEM ktory mi nastal je ze v lavom svetle mi po nastartovani a asi 10 sekundach zhasne led pasik a rozsvieti sa na pristrojovke signalizacia vypalenej ziarovky. Ked motor vypnem a opat nastartujem tak sa situacia zopakuje. Pred tym som nikdy problem nemal zo svietenim. Tie ledky v smetlometoch su napajane z parkovaciek a teda svietia stale aj po prepnuti na stretavacky.
Ak ma niekto nejaku radu, sem s nou. Vsetky logicke ukony ako kontrola konektora a opatovne vypojenie a zapojenie som uz poskusal. Popravde som z toho trocha zufaly.
V noci som zatial netestoval takze svietivost neviem posudit. PROBLEM ktory mi nastal je ze v lavom svetle mi po nastartovani a asi 10 sekundach zhasne led pasik a rozsvieti sa na pristrojovke signalizacia vypalenej ziarovky. Ked motor vypnem a opat nastartujem tak sa situacia zopakuje. Pred tym som nikdy problem nemal zo svietenim. Tie ledky v smetlometoch su napajane z parkovaciek a teda svietia stale aj po prepnuti na stretavacky.
Ak ma niekto nejaku radu, sem s nou. Vsetky logicke ukony ako kontrola konektora a opatovne vypojenie a zapojenie som uz poskusal. Popravde som z toho trocha zufaly.
Fiat bravo 2007, 1,9 Mjet, 110 kw, 150hp, Maranelo rosso
skus odpojit tie led pasiky a dat medzi paticu parkovacky a konektor led pasika zatazovy modul alebo odpor
one world, one dream, one car
- outofmoney
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ďakujem za tip. Nie som elektrikár a čomu nerozumiem tak do toho sa radšej nemontujem.
Dnes som ten spomínaný problém ešte pretestoval a objavilo sa zopár nových inromácií:
- po naštartovaní led pásik v ľavom svetlemete zhasne presne po 7 sekundách pričom spolu s ním zhasne zadné svetlo na ľavej strane a objaví sa signalizácia o vybitej žiarovke na prístrojovke
- skúšal som svetlá zapínať až po naštarovaní ale situácia bola rovnaká
- potom som zobral pravé svetlo a zapojil na ľavej strane, problém sa presne zopakoval, čiže v samotnom svetlomete problém nebude
- po osadení originálnych svetiel, nie je absolútne žiadny problém a všetko svieti ako má
Prečo však vypne len ľavú stranu na aute je mi záhadou. Z tohto pohľadu to vidím na problém v elektrike na ľavej strane auta....má niekto kontakt na šikovného autoelektrikára zo západnéhé sloveneska, prípadne odporúčanie na dobrý autoservis?
Dnes som ten spomínaný problém ešte pretestoval a objavilo sa zopár nových inromácií:
- po naštartovaní led pásik v ľavom svetlemete zhasne presne po 7 sekundách pričom spolu s ním zhasne zadné svetlo na ľavej strane a objaví sa signalizácia o vybitej žiarovke na prístrojovke
- skúšal som svetlá zapínať až po naštarovaní ale situácia bola rovnaká
- potom som zobral pravé svetlo a zapojil na ľavej strane, problém sa presne zopakoval, čiže v samotnom svetlomete problém nebude
- po osadení originálnych svetiel, nie je absolútne žiadny problém a všetko svieti ako má
Prečo však vypne len ľavú stranu na aute je mi záhadou. Z tohto pohľadu to vidím na problém v elektrike na ľavej strane auta....má niekto kontakt na šikovného autoelektrikára zo západnéhé sloveneska, prípadne odporúčanie na dobrý autoservis?
Fiat bravo 2007, 1,9 Mjet, 110 kw, 150hp, Maranelo rosso