Zdravím, mam Fiat Punto 1.2 8V rok 2001.
Mám takovej divnej problém
Nefungovalo mi servo a tak jsem jezdil po diagnostikach a nikdo na to nemohl přijít co stím je, až pak jsem na to přišel sám, když mi to nefungovalo koupil jsem si svojí diagnostiku a napíchnul jsem auto.. připojil přes mobil a nastahoval aplikace, nějak sem si stím hrál a najednou mi začal fungovat centrál. auto mám přes rok a já si celou dobu myslel že to centrál nemá každe dveře sem musel zacvakávat zvlášt. Ale funguje je to jen tak že když otočím klíčkem ve dveřich spolujezdce cvakne moturek, nastejne cvakne jen moturek v zadnich levých dveřích ale cuplík už nezajede jen cvakne.
Nevíte někdo co stím aby to vše normálně fungovalo? Jak bych to mohl spravit? a vůbec čím začít ? předem Děkuji
Nefunkční centrální zamykání
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Re: Nefunkční centrální zamykání
Mám tu sousedky Punto I pětidvířko a při odemykání klíčem se okamžitě zpětně zamyká,jde to jen od spolujezdce.Dnes jsem prošel zámky na levé strsně a vše se zdá v cajku. Setkal se s tím někdo? Co s tím?
I já mám malý dotaz. Máme v autě dodělávany central a předek začal zlobit. Mám ale k dispozici kompletní originalní zámky, které jsou vlastně součástí celého toho zámku. Takže vlastně originalní central z výroby. Můžu ho napojit pokud se mi ho podaří namontovat na ten stávající, ne originalní ? Bude to fungovat ?
Já mám opraveno,motorek v zámku levých předních,byl připečený.Milan+ píše:Mám tu sousedky Punto I pětidvířko a při odemykání klíčem se okamžitě zpětně zamyká,jde to jen od spolujezdce.Dnes jsem prošel zámky na levé strsně a vše se zdá v cajku. Setkal se s tím někdo? Co s tím?