MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje -patress_18
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje -patress_18
ja si mislím že nejaký vrakáč a z mk1 ti to predajú ako sadu...
- Reklama
-
- Začátečník
to hej..ono to neni problem zohnat.....tá robota je celkom draha:)...ževraj je to na cel den robota rozobrat to riadenie a spravit to..a oni su celkom dobre platený na hodinu ...takze tak:D
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Celkom pekne uz som videl toto auto nekde na fotke,vadia mi akurat zadne svetla..daj tam prosimta klasiky ...a tie nalepky este ,tie prahy podnaraznik nevyzeraju ani zle tam pekny sirsi vzhlad tomu autu davaj,keb y si tomu chcel pridat tak zbavit sa tej ciernej linii na naraznikoch a aj listu na kufri do laku ...dufam ze prijmes pozvanie ak bude mozne na celoslov.zraz rad by som videl dalsie nove objavy
Naposledy upravil(a) HIISS dne 23 dub 2012, 23:40, celkem upraveno 2 x.
Neni to nejaka blbost, aby to v ELX vybave nemelo servo?
ex Fiat Punto '96 60SX white
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
ono to bude asi len výbava EL ...x sa tam dostalo len nejakým nedopatrením
-
- Začátečník
tie svetla mam tyzden a uz ich mam dat prec?:D... asi si dam na auto to čo chcem ja a nie vy....no neviem prečo to tam neni ,to je jedina taka nevyhoda z mojej strany toho auta
no s toho serva si nič nerob to taliani tak robia najskôr dajú nálepky a potom behom výroby na páse sa rozhodne že auto mať niektoré veci nebude a hotovo
keby si zohánal to servo tak daj vedieť možno by som o niečom vedel...
keby si zohánal to servo tak daj vedieť možno by som o niečom vedel...
z neho si nic nerob ani moje svetla sa mu nepacia chcem na ne dat foliu alebo ich striekat z vnutra do ciernej ty nic take neplanujes?patress_18 píše:tie svetla mam tyzden a uz ich mam dat prec?:D... asi si dam na auto to čo chcem ja a nie vy....no neviem prečo to tam neni ,to je jedina taka nevyhoda z mojej strany toho auta
one world, one dream, one car
-
- Začátečník
no tak pride mi to take divne keby sa mam riadit podla niekoho čo si mam dat na moje auto ...no videl som to na punach celkom dobre to vypadalo....tie moje su original chromove tak tam sa neda nič striekat:D
pockaj to ked je chromove ako ze to nenastriekas sak to je len farba vpohode sa to da obrusit jemnnym smirglikom pytal som sa nato akurat si musis rozobrat svetla lebo niakemu pacmagovy to davat rozoberat ani za svet oni nato nehladia len peniaze vidia zatympatress_18 píše:no tak pride mi to take divne keby sa mam riadit podla niekoho čo si mam dat na moje auto ...no videl som to na punach celkom dobre to vypadalo....tie moje su original chromove tak tam sa neda nič striekat:D
jedna vec by ma zaujimala ohladom tvojej hudby preco hentake kompa od ground zera? ved maju ovela lepsie a ty si vyberes sirokopasmove?
-
- Začátečník
nevadii..mam ich asi tyzden tie svetla..nebudem tam nič robit stym serem nato:D
no pepaxx má pravdu, čo tak pozerám po Puntách, tak taliani tam hádzali fakt to čo im prišlo pod ruky , to servo je ale super vec, ak do neho pojdeš, isto lutovať nebudeš, inak Liborko odtialto ho tiež dorábal, pozri ak chceš https://www.club-fiat.com/viewtopic.php ... o&start=75
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
-
- Začátečník
toto striekat nebudem .......no pozrem to..a opytam sa kolko to asi tak stojí
- Přílohy
-
- 1.jpg (21.07 KiB) Zobrazeno 3130 x
ok daj vediet som nato zvedavypatress_18 píše:toto striekat nebudem .......no pozrem to..a opytam sa kolko to asi tak stojí
krasa..ja stale tvrdim,ze modra je dobra..
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel