MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje - Pany
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje - Pany
Měl sem to plasty nastříkaný i na svym bejvalym Puntu, a jediný co se mi ošoupalo byly ty lišty na prazích, a sloupky od používání pásů. Teď mám v plánu tam etě něco nalepit, aby se to neošoupalo. Přemýšlel sem nad nějakou karbonovoui folii... Koženka je dobrej nápad, ale na mě to bude asi moc drahý.
- Reklama
no kozenka moc drahe 4x1,5m bleda kozenka ako mam na fotkach ma vide na 25 euro to je dobra cena si myslimPany píše:Měl sem to plasty nastříkaný i na svym bejvalym Puntu, a jediný co se mi ošoupalo byly ty lišty na prazích, a sloupky od používání pásů. Teď mám v plánu tam etě něco nalepit, aby se to neošoupalo. Přemýšlel sem nad nějakou karbonovoui folii... Koženka je dobrej nápad, ale na mě to bude asi moc drahý.
one world, one dream, one car
Čekal sem to tea horsi. A na kolik tě vyšlo si to nechat naleput? bo sis to dělal sám?
Pany píše:A teď zatím decentní "tuning" : Středový tunel, přístrojovka jen pokus...
nechcelo by sa ti prosim ta odfotit tu palubovku ako si tam dal tie smd diody ? neviem si to predstavit
Punto 60 mk1 44kW
Punto GT 98kW? vo faze vylepsovanie :D
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Jak drahý? Copak špatně platěj? Sem slyšel že docela dobře platěj...Pany píše:Měl sem to plasty nastříkaný i na svym bejvalym Puntu, a jediný co se mi ošoupalo byly ty lišty na prazích, a sloupky od používání pásů. Teď mám v plánu tam etě něco nalepit, aby se to neošoupalo. Přemýšlel sem nad nějakou karbonovoui folii... Koženka je dobrej nápad, ale na mě to bude asi moc drahý.
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Jo Peťo, možná tobě, mě nic moc, a k tom sem zadluženej až po uši. Ty diody tam nejsou místo žárovek, ale po obvodě nalepený Led pásky... Až se mi příští týden vrátí auto od autoklempiřa, tak ti to nafotim.
aha led pasky ja som myslel ze si to nejako prerobil ze namiesto tych ziarovek dal smd diody lebo tie ziarovky su ako keby v takych peticach
Punto 60 mk1 44kW
no vsetko som si robil samokrem toho presivaneho na dveroch
one world, one dream, one car
Šikovnej. A na kolik tě to teda dokupy vyšlo i s prací?kovvalsky píše:no vsetko som si robil samokrem toho presivaneho na dveroch
Místo žárovek sem to už měl taky, jenže to svítilo bodově, a to se mi nelíbilo, tak sem nalepil po obvodě led pásky tak, aby světlo z nich šlo přímo na ten světlovodivej plast, a tím se mi to takhle krásně a vcelku rovnoměrně podsvítilo.Micohell píše:aha led pasky ja som myslel ze si to nejako prerobil ze namiesto tych ziarovek dal smd diody lebo tie ziarovky su ako keby v takych peticach
Tak sem zapracoval na tunelu zase;-) Černá je hezká, ale s chromovejma lištama to vypadá jak ze superba.
- Přílohy
-
- komplet.JPG (81.48 KiB) Zobrazeno 3895 x
A tady sem si přidělal led pásek do šuplíku, pč mě štvalo že v noci když sem potřeboval něco najít, tak sem nevěděl co tam vůbec je... Tady je ještě bez vypínače, ale ten se dořeší až se dostanu do hobby elektra.
- Přílohy
-
- det rožnutý.JPG (79.12 KiB) Zobrazeno 3895 x
-
- det zhasnutý.JPG (75.05 KiB) Zobrazeno 3895 x
Tady ještě komplet rožnutej. Další co bude, je to, že musim koupit zapalovač s modrým bo červeným podsvícením... :-/
- Přílohy
-
- CIMG6902.JPG (84.97 KiB) Zobrazeno 3895 x
moc pekne to vyzera...myslis,ze sa ti to neposkrka?...mne sa stredovy tunel hned poskrkal,tak teraz mam naspat orig.sedy
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
Do těch přihrátek chci nalepit folii černou aby se to nepoškrkalo, a jináč dsoufám že ne... Sem si na tom dával záležet, tak to snad bude dobry.diablik píše:moc pekne to vyzera...myslis,ze sa ti to neposkrka?...mne sa stredovy tunel hned poskrkal,tak teraz mam naspat orig.sedy