Teplota v chladiči
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Kdyz to cidlo odpojim, tak vetrak porat bezi. Nebo nesmim mezi odpojenim vypnout motor? Nechci se hrabat 5 cm od tocisi se vrtule vetraku...na to jsem moc nesikovnej )5-ko píše:Ideme teda poporiadku, lebo som už z toho mimo...
Naštartuješ a ventilátor sa točí... Ak to čidlo odpojíš mal by sa zastaviť.. Inak je tam iná chyba a s tou ti ešte nepomôžem... Napíš, podumám
Punto Sporting MkII
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
To co popisuješ je pravděpodobně předřadnej opdpor, který tam je pro to, aby větkák mohl běžet ve dvou rychlostech. Jestli teda "ty dva dráty" jak říkáš jsou samostatný (ne v jednom konektoru) a mají na konci " takový placatý konektor. Snad je to pochopitelný
Takže čidlo bude jinde! Teda pokud tam je.
Takže za 1. Dělalo to tohle již při koupi auta?
2. Je možný, že to čidlo třeba někdo vyhodil a našrouboval tam třeba nějakej šroub, nebo co já vim. Zkus to třeba vyfotit, ale aby byl vidět detailně celý chladič. Jo a odkud jsi??
2. Je možný, že to čidlo třeba někdo vyhodil a našrouboval tam třeba nějakej šroub, nebo co já vim. Zkus to třeba vyfotit, ale aby byl vidět detailně celý chladič. Jo a odkud jsi??
FIAT PUNTO 1,7TD elx
Lancia Kappa Kombi 2.4i 175koní
Mas pravdu, jsou samostatne a maji placaty konektor, cca 4mm siroky. Cerveny a cerny kabel a prijde mi, ze vede do pojistkove skrine, tak na 90%vejvy.f píše:To co popisuješ je pravděpodobně předřadnej opdpor, který tam je pro to, aby větkák mohl běžet ve dvou rychlostech. Jestli teda "ty dva dráty" jak říkáš jsou samostatný (ne v jednom konektoru) a mají na konci " takový placatý konektor. Snad je to pochopitelný
1. delalo, ale neprislo mi to divny, az kdyz me na to kazdej zacal upozornovat
2. Vyfotit, ze me to nenapadlo driv, hned zitra poslu foto chladice, snad se mi povede to nejak dobre zabrat.
3. Jablonec nad Nisou
Punto Sporting MkII
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Kdybys měl cestu přes Mladou Boleslav, tak se stav. Jinak to foto dej buď sem nebo mě na mail ok1nfa@seznam.cz
FIAT PUNTO 1,7TD elx
Tak jsem koukal snad uplne vsude kolem chladice, ale zadny draty ani cidlo. Je mozny, ze tam to cidlo neni a puvodni majitel nacpal spousteni vetraku na otoceni klickem?? Zni to divne, ale prijde mi to jako jediny rozumny vysvetleni, mimo to mi prijde, ze ten chladic ani neni z punta, dole jsou nejaky diry na srouby, ktere cuci ven z auta a podobne...puvodni majitel to asi nekde rozstrelil a pak slepoval co to slo...vejvy.f píše:Kdybys měl cestu přes Mladou Boleslav, tak se stav. Jinak to foto dej buď sem nebo mě na mail ok1nfa@seznam.cz
Punto Sporting MkII
Tak uz konecne vim, cim to je. Je to klimatizaci, pokud odpojim kabel do klimatizece (nebo spis opravar to udelal) tak vetrak funguje jak ma. Bohuzel opravar nevedel moc o klimatizacich, tak si to musim jit opravit jinam. Netusite co muze stat kontrola klimatizace, jeji naplne a pripadne naplneni?vejvy.f píše:Kdybys měl cestu přes Mladou Boleslav, tak se stav. Jinak to foto dej buď sem nebo mě na mail ok1nfa@seznam.cz
Punto Sporting MkII