Pak napiš jak to dopadlo a na co si přišel přišla??JanaG píše:No ja ted resim stejny problem, prestalo to blikat uplne. Nekdy se to probere, vymenil jsem rele a ten samej problem. Podle me je to v tech packach u volantu protoze kdyz do toho bouchnu tak to sem tam zacne jet. Bud nekde spatnej kontakt nebo v haji ten panel. Tak to rozdelam a podivam se na to.
Přerušovač blinkrů??
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přerušovač blinkrů??
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
- Reklama
To je profil pritelkyne to ona ma problem s autem, prisel jsem na to ze jsem vymenil rele, celou tu pristrojovku a stejne obcas ty blinkry prestanou jet. Takze to bude asi v kabelazi nebo v kontaktu . 1500 zatim vyhozeno asi zbytecne
Ale prisel jsem na jednu vec co by s tim mohla mit neco spolecnyho. Mlada mela v haji levy predni blinkr (upadl ji ten kryt a ta parabola uz byla vyzrana) tak jsem v MJcku koupil novy a vymenil ho. A pak zacala ta komedie s tim ze to prestalo jet. Ale nevim jakou to muze mit spojitost ))JanaG píše:To je profil pritelkyne to ona ma problem s autem, prisel jsem na to ze jsem vymenil rele, celou tu pristrojovku a stejne obcas ty blinkry prestanou jet. Takze to bude asi v kabelazi nebo v kontaktu . 1500 zatim vyhozeno asi zbytecne