kejml píše:Toto je krasavec podle mýho gusta:

Moderátoři: peta.smolik, Globusman
kejml píše:Toto je krasavec podle mýho gusta:
No jak se komu co líbí ale design Fiatu je jinde než Lidovýho vozukubass píše:Já sem vyučenej autoelektrikář, dělal sem v autorizovanym servisu Vw, ty auta nesnáším, ale nikdy sem nejel vničem tak pohodlnym (mimo mercedesů) jak Volkswagen Touareg V10 TDI, to auto je tak strašně příjemny na ovládání, posez, 800Nm krouťák, prostě nádhera, je to prostě někde jinde, Golf se mi nelíbí, ale taková R32, to je celkem šupa.
Ps: a porovnávat tady Golfa na platformě Oktávky co je nižší střední s puntem co je ještě o třídu níž je vážně volovina
s puntem se dá rovnat polo, a to je pekáč
To je. Ovšem zrovna Stilo mi přijde jako jeden z mála Fiatů, co vypadá jako kdyby ho designovali u VW. Lupo se mi taky líbí víc nez třeba Seicento, otázka designu je fakt sakra moc subjektivnípeta.smolik píše:No jak se komu co líbí ale design Fiatu je jinde než Lidovýho vozu
Scirroco i Golf jsou stejný plečky. Najdi 10 rozdílůkubass píše:sorry kámo, ale tohle je scirrocokejml píše:Moje řeč. Z tohodle se mi chce blejt, velebnosti (blicí smajlík)peta.smolik píše: Mně se prostě líbí víc Punto než jakejkoliv GolfA co se týče designu všeobecně tak Fiat je inovativnější než Německá lidovka
Obávám se, že říkáš, jak to není. Porovnání Golf / Scirocco:kubass píše:scirroco je menší, nižší, asi tak 2x tak drahy, interier je uplně jinej, narozdíl od golfu celkem jede, je první co měl tenhle předek, a když se na ty předky zadíváš jsou uplně jiny, bohužel doba si to žádá, a když to někdo kupuje... ani fiat není vyjímkou, vem si takovy Bravo, Lineu a Grande punto, z dálky takřka nerozeznatelny auta, neobhajuju Vw, nikdy bych vtom nejezdil, jsou moc tvrdy a maly, akorád říkám jak to je
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |