Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
A odkdypak tam neni cerpadlo v nadrzi. Schvalne jsem se jeste jednou kouknul jestli nejsem uz senilni a ja ho tam vidim. Ale treba mam vlci mlhu.punťas hgt píše:Tak čerpadlo v nádrži to nemá nasává si to to vstřikovací čerpadlo.
ehmm pozor bavíme se o jakém dieselu?????? Holým, nebo verze jtd?????? Nikde jsem tu nenašel zmínku o jtd-nebo mám vlčí mlhu já. Takže pozor ujasněme si za 1. tuhle tu věc, abychom věděli, jak to vlastně je. Protože jtd mají čerpadla ale verze DS tuším nemají a ani jsem ho nenašel v nabídce firem.....SZTRAD píše:A odkdypak tam neni cerpadlo v nadrzi. Schvalne jsem se jeste jednou kouknul jestli nejsem uz senilni a ja ho tam vidim. Ale treba mam vlci mlhu.punťas hgt píše:Tak čerpadlo v nádrži to nemá nasává si to to vstřikovací čerpadlo.
Zajimavé to je pro mne novina, zvlášť když si rozkliknu holej diesel u firem ecat,autobenex,autokelly tak nikde u holýho dieselu nenabízí čerpadlo. Když si to rozkliknu u verze jtd tak mě to vyhodí hned několik-když dám použito ve vozech tak mě to vypíše snad všechny jtd,ale holej diesel ne...??????? Kde je chyba????SZTRAD píše:O holem dehtu.
A tusis spatne dle original italske dokumentace.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |