problém s elektrickými okny
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: problém s elektrickými okny
okná ti išli pomali a teraz ti idú rýchlejšie ? ked si vymenil to relé???
Fiat Punto Mk2 1.2 16v Sporting
Fiat Punto Mk1 1.2 8v Cult
Fiat Punto Mk1 1.2 8v Cult
- Reklama
Ahoj, ne mne to nešlo vubec. Pomalu jedou porad, tam ale asi pomuze jen prečistenie a promazáni pohyblivých častí . mechanizmu.
ja som o tomto uz cital na nejakom zahranicnom fore a tam vymenili komplet elektriku pre okna a tym vylucili, ze by bol zly mechanizmus ... mal som aj schemu k tomu, ale niekam sa mi stratila, co ma dost stve lebo som sa do toho chcel pustit ...
dneska som rozrobil mechanizmus okien,vsetko vycistil,premazal a okna ktore ani nechcely ist do polovice odrazu idu ako nove...
ja vyměnil jen přepínače na okna a rozdíl byl taky znát
punto cabrio 90 1,6 8v 65kw mpi
cinquecento 1.1 8v asi 50 kw mpi
punto gt .. 1,4 8v turbo
stavba cabrio 2,4 20v 96kw td
punto gt .. 1,4 8v turbo
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
A já mám zase problém,že když mrzne tak mi okna přimrznou a nejdou otevřít.Po dešti i po delší době kdy už je sucho tak mi vyjede sklo mokré.Zajímalo by mě jestli to mám jenom já.Měl jste to někdo rozdělané?Zřejmě tam bude nějaká větší plocha, která přiléhá na sklo, kde se může držet voda.Díky za rady.
Punto II-SX,8V,3 dv.r.v.2000
mokré to sklo nemá od čeho být když ho vytáhneš ze dveří (zavřeš)
no a ja si rozebral upně celí mechanismus okna promazl bovdeny na motorku očistil uhlíky a tu měděnou plochu vzal jemným šmirglem + šroubovákem projel ty dražky a rozdíl byl hned znát
no a ja si rozebral upně celí mechanismus okna promazl bovdeny na motorku očistil uhlíky a tu měděnou plochu vzal jemným šmirglem + šroubovákem projel ty dražky a rozdíl byl hned znát
punto cabrio 90 1,6 8v 65kw mpi
punto gt .. 1,4 8v turbo
punto gt .. 1,4 8v turbo
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Vykládám si to tak,že při dešti zateče voda přes gumu do dveří kde zřejmě těsně pod tou gumou bude nějaký např.vodící filc který nasaje vodu.Po zatažení okna tuto vlhkost opíše na sklo a při opětném vyjetí okna je sklo mokré.A když mrzne tak to samozřejmě přimrzne.Prosímtě co to je ta měděná plocha?Asi se budu muset odhodlat, rozebrat to a podívat se kde udělali italští soudruzi chybu.
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Už mě to došlo,tou měděnou plochou zřejmě myslíš kolektor, se tomu říká.
Tohle je kabinovy filtr? Jakpak se vymenuje.kammoo píše:hmm prikladám pohlad do tej skrinky. Druhé z prave je u mna to co bylo u kolegy zas první z prava. .. je to myslíš to žluté?
Btw. meral som napetí na spínačoch v madlach a neni tam zadne napetí. poistky všetky ok. typujem že to musí byt vadné relé. jen fakt netuším které a nebo ktere kontakty propit na skoušku, aby se mi aspon rozsvitilo to podsvoceni spinaču v madlach.
Škoda 120L > Fiat Punto MKI Selecta 60SX 1.2 SPI + LPG, 44KW (manuál)
-
- Začátečník
Jaký kontakt jsi propojil u toho relatka mam asi stejný problém akorát mi k tomu jeste cvaká centrál když chci dovřít okna