Petr1968 píše:Multipla je tak hnusná,až je krásná

Na rozdíl od Hurvínka Fabie.Ta je pouze hnusná
Jak domácí automobilce fandím, tak musím souhlasit, že FII je těžce disproporční, z boku je vcelku OK, ale hlavně zezadu je fakt divná, navíc je její vzhled těžce závislý na barvě karoserie. Zjistil jsem, že nejvíce jí pomůže oranžová metla.
Rodiče mají FI v kombíku a nechali si ji udělat v krásné tmavě šedé (granitové) metle naví to byla ekšn lajn Spirit s lehce vytuněným interiérem, tomu autu to pořád hodně sluší, to se o FII bohužel říct nedá... Ale jedno se škodovce, potažmo VW nedá upřít: to dílenské zpracování... co mám zkušenost, je to opravdu precizní.
Před pár týdny si švagr zakoupil zbrusu nový Renault Megane II kombi. To auto vypadá celkem pěkně a vyváženě, má plno vychytávek jako startování kartou, multifunkční volant, ale... Když jsem do toho sedl, tak jsem si připadal jako v plastové hračce, při řazení tuším 4 a 5 se ozývalo nepříjemné cvakání a fofrklacek se jaksi zadrhával. Při bočním pohledu na straně řidiče je v linii mezi předními a zadními dveřmi tak 3 až 4mm jasně viditelný schodeček (na druhé straně OK) a nakonec to nejlepší: když na auto praží slunce, tak se plastová stříška pátých dveří roztáhne a dveře nejdou zvednout
Motor 1,6 (osmdesátněco kW) byl naprosto bez života, ale to bylo nejspíš tím, že měl najeto jen pár stovek.
Moje 10let stará Mulťa je na tom ve zpracování o několik levelů jinde

Snad jí to vydrží.