2venca: pockam si na lepsi foto.
moc mi tam nestimuje ten prechod u toho "lizatka"... proc to neni cele hladke? jinak trony tomu vazne neslusi...kdy budou letnaky ?
ale je fakt, ze potkat te ted na ulici, tak neverim a nepoznam
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Venco ten lak je fajn. Btw este k tomu narazniku, kup si do neho listu. Na verziu Trend, vyzera ako tahokov, stoji par penazi v elite napriklad. Nech tam nemas taku dieru
Arrow79 píše:Venco ten lak je fajn. Btw este k tomu narazniku, kup si do neho listu. Na verziu Trend, vyzera ako tahokov, stoji par penazi v elite napriklad. Nech tam nemas taku dieru
Chci tam dát normální tahkov,ale nevim jestli klasika stříbrnej nebo černej.Poraďte.
Futile Italian Attempt at Transportation Very Weird
Asi by som dal cierny... strieborny je moc bijuci do oci.. jednu Fiestu ciernu som videl, ktora mala tie otvory v narazniky so striebornym tahokovom a bola to hroza... podla mna
Ja budem tiez tahokov davat do predneho naraznika, cierny pojde..
Arrow79 píše:Venco ten lak je fajn. Btw este k tomu narazniku, kup si do neho listu. Na verziu Trend, vyzera ako tahokov, stoji par penazi v elite napriklad. Nech tam nemas taku dieru
Chci tam dát normální tahkov,ale nevim jestli klasika stříbrnej nebo černej.Poraďte.
Luckynka na to kapla...mel to Francez na Okte.
no, jsem zvedava na slunicku. zatim je to dost barevny uz ted ale pozitivum ze to je videt i bez slunka.
btw: nemela to byt nejaka fialovo-cosi-cerna ? :¨))
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Je to hodne hezky jen me prekvapila ta rychlost toho nalakovani celeho auta ja mam auto v lakovne uz dva mesice ale snad pristi tyden uz bude doma abych to do rozkose stihnul poskladat ale je to fakt moc krasny gratuluju