MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - JohnnyBOSS

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
FANDAK
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FANDAK »

Na vystřelovák jsem mistr.
Měl jsem to tuším první tady na foru. :lol:
Takže kdybys chtěl nějakou radu tak mi napiš na můj topic a založil jsem tady i téma na vystřelovák. :wink:
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
Reklama

FANDAK
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FANDAK »

Johnny boss mám nabídku udělám ti na tvýho PUNTÁKA SKLÁPĚCÍ KLÍČEK a ty my za to nastříkáš u tebe oklo větráků ráměčky. :P :wink:
ABUSAČEK chce taky sklaápěčák tak bych to vzal jedním vrzem oba a hotovo jen si kup nebo sežen jako on nějaký sklápěcí škodovácký nebo VW klíček a pak uděláme sraz a poznáme se pokecáme a zachlastáme co ty na to???
Samozřejmě vezmeme do srazu ještě někoho at je nás víc no si bych počítal že bych tam nějak ze soboty na neděli spal co ty na to???
JohnnyBOSS

Příspěvek od JohnnyBOSS »

No jako nabidka je to pěkna, ale moc se mi to nevyplati. Zaprvy mam k autu jenom jeden klič, a zadruhy ty laky stojijou asi tak 240kč, pokud je nemaš poškrabany nebo nějak jinak poničeny ty svoje plasty. a kliček stoji 250. no a 490korun za sklapěci kliček jako nedam :D To si to rači udělám sám a budu z toho mít radost aspoň, že su šikovnej :-D a ještě ušetřim. Ale sraz s chlastem je super nápad :D
Pun-to
Znalec

Příspěvek od Pun-to »

Mám na prodej dva úplně nový sklápěcí klíče takový jako maj Šrotovky, jestli by byl zájem...
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
JohnnyBOSS

Pun-to píše:Mám na prodej dva úplně nový sklápěcí klíče takový jako maj Šrotovky, jestli by byl zájem...
a cenovka??
FANDAK
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FANDAK »

Ty vole já myslel práci za práci ty mi to nalakuješ s tím základem a barvou stříbrnou jako to máš ty a já zatím nebo spolu všichni s ABUSACKEM udeláme ty klíče nééééééé. :twisted: :twisted: :twisted:
Mě jde o to že nemám prostory a garáž kde bych si to udělal.
Pun-to
Znalec

Příspěvek od Pun-to »

500,- za kus
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
FANDAK
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FANDAK »

Jestli můžu radit tak že to je novej klíč tak to je ještě mín jak za poloviční cenu takže docela dobá koupě.

A jak tedy co jsem ti psal.Deš do toho???
JohnnyBOSS

Pun-to píše:500,- za kus
dík :D :D :D
FANDAK: No tak pokuds to myslel jako práci za práci tak asi jo, ale napřed si musim sehnat ten klič... To bys nam ty kliče dělal až bys tady byl? Nebo bys je chtěl poslat? Každopádně ty bys mi ty plasty musel poslat, protože to za vikend nejspiš nestihnu...
FANDAK
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FANDAK »

Kua stihnem to tam všicí.Nejsme žádný bééčččkkkaaa nééé.
Já ty klíče mám hotový v sobotu.
No a když přijedu do poledne v sobotu a budu to mýt v kufru připravený vymontovaný tak to v sobotu stříknem základem a v nevím jak dlouho to schne aby se to dalo přebrousit a v neděli ráno barvou a potom lakem a odpoledne s dílama v kufru odjíždím tak by to šlo nééé :?: :?: :?:
Tak co KUA samo že mazi technologickýma postupama co bude čas budeme toho mnoho někde u piva řešit a bude dobře nebo ještě něco vymyslíme co ty na to :?: :?: :?:
JohnnyBOSS

FANDAK píše:Kua stihnem to tam všicí.Nejsme žádný bééčččkkkaaa nééé.
No a když přijedu do poledne v sobotu a budu to mýt v kufru připravený vymontovaný tak to v sobotu stříknem základem a v nevím jak dlouho to schne aby se to dalo přebrousit a v neděli ráno barvou a potom lakem a odpoledne s dílama v kufru odjíždím tak by to šlo nééé :?: :?: :?:
Tak co KUA samo že mazi technologickýma postupama co bude čas budeme toho mnoho někde u piva řešit a bude dobře nebo ještě něco vymyslíme co ty na to :?: :?: :?:
nápad je to pěknej to jo:) tedka je spiš problem s tim, že lakování se má dělat při teplotě vyšší než 15 stupnů. což v garáži nemám. takže bych si musel někde vypučit nějakej teplomet, abych to tam trochu ohřál a pak bych mohl teprve něco dělat. ale nevim jak moc to pujde tam vytopit. při nejhorším bych to musel dělat doma, nebo někde jinde... Každopádně bych byl fakt rači, kdybys to poslal poštou a až bys dojel, tak by sis to odvezl.abych na to měl nějakej čas. když mi budete stát za prdelou a budu vědět že to spichá, tak bych to taky mohl posrat a hotový by to nemuselo být... Lakování je věda, chce to čas:)
FANDAK
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FANDAK »

dÁM TEDA JEŠTĚ VĚDĚT.
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

FANDAK píše:
Katy píše:
FANDAK píše:Kdyby ti to nevyšlo tak tady jeden suprvolantik tak koukni.
:arrow: http://www.autohificlub.cz/forum/11/722 ... i+volant/0
wow, Isottka .

jinak to SNIZENI , no krapet to poznat jde - hlavne na tom zadku (ale to asi dycky) :twisted:
Jooo KATY na tebe jsem zapoměl tobě by šlo vlastně k autu barvě paráda co bude v tvojim autě :?: :?: :?:
taky jsem nad nim kdysi slintala ale je velkej a novej i drahej.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
abusacek
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od abusacek »

JohnnyBOSS píše:
FANDAK píše:Kua stihnem to tam všicí.Nejsme žádný bééčččkkkaaa nééé.
nápad je to pěknej to jo:) tedka je spiš problem s tim, že lakování se má dělat při teplotě vyšší než 15 stupnů. což v garáži nemám. takže bych si musel někde vypučit nějakej teplomet, abych to tam trochu ohřál a pak bych mohl teprve něco dělat. ale nevim jak moc to pujde tam vytopit. při nejhorším bych to musel dělat doma, nebo někde jinde... Každopádně bych byl fakt rači, kdybys to poslal poštou a až bys dojel, tak by sis to odvezl.abych na to měl nějakej čas. když mi budete stát za prdelou a budu vědět že to spichá, tak bych to taky mohl posrat a hotový by to nemuselo být... Lakování je věda, chce to čas:)
Tak mám chudáčka Puntíčka v servise. Včera jsem byl v pneuservisu přezovout na zimáky a umělec jak mě zvedal auto asi drbl tím ramenem do hadičky u palivovýho filtru a teče mě benzín :roll: Sem si toho všiml na parkáču v Brně. Naštěstí jsem s tím dojel do Prostějova. Tak zítra by mělo být ready.
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
JohnnyBOSS

tak to je nepřijemna zaležitost :oops:
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“