MOJE PUNTO 2 - ukažte ta svoje;-) - Majki 2 - ted Mazda 2

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Zamčeno
majki
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majki »

Nezacvaka, na starsi auta jsou pojistky minimalne se spoluucasti 5000,-, takze tu petku proste zacvakam a to co je nad ramec pojistne udalosti zacvakam taky...
Ja bych to mlatil...co mlatil, ruce jim usekat.
Mazda2 1.3 TE '08 :D
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
Reklama

FANDAK
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FANDAK »

Tak se dohodni se servisem a oni to navýšej víc nad pět a ty skoro nic nezaplatíš.Stímhle postupem mám dobré zkušenosti a vždy bonus :)
Všechno záleží na dohodě a lidech :!: :idea:
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
majki
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majki »

Pockej, ted mi neco unika...ta skoda je vycislena na nejakych 13-15tisic, z toho ja zaplatim tech 5000 a zbytek zacvaka pojistovna. Tohle je prece spoluucast, ne? Nebo to bude platit cele pojistovna? Tak blbi prece nejsou, ne?
Navic, vcera jsem pet minut jecel do telefonu na blbyho likvidatora, protoze se zdrahaji vyplatit mi ten cdchanger. SE to tahne uz tri mesice, hajzlove. Autotyp, kde servisuju Puntase, jim poslal rodny list auta a ti cu*aci si zavolali k nejakym tydytum do Fiatu v Brne a tam jim rekli, ze to ve vybave byt mohlo, ale take nikoliv. Takze to nevyplati. Nakonec se nastesti vzpamatoval a rekl, ze kdyz mu dodam Cestne prohlaseni pojistitelky o tom, ze tam cd changer v dobe podpisu smlouvy byl, a cestne prohlaseni Fiat Autotyp Praha, ze v me verzi vozidla ten cdchanger byl, tak ze pak neni problem ho zaplatit. No do prkenny podlahy mi tak zvedli adrenalin, ze jsem myslel, ze ho pres ten telefon zmorfuju :twisted:. Kdyz oni chcou neco zaplatit, to Vam papir nedaji, ale kdyz maji platit neco oni cloveku, tak to chcou papiru vic nez socialka s pracakem, financakem a zdravotni pojistovnou dohromady...
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
FANDAK
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FANDAK »

Myslel jsem že mechanici nebo servis co ti to budo dělat zavolají zase likvidátora a nabrečí že je zničeno mnohem víc než se zprvu zdálo likvidátor přijede promluví si snimi koukne znova na to nafotí to a škoda leze nahoru o těch tis co máš dát jako spoluučast no až odejde tak se to narafičený zase dá spět co vypadalo poničený a škoda papírově 21 tis zaplatíš si 5 tis oni pošlou servisu nebo dílně těh 16 co to praktycky bude opravdu stát no a servis ti těh 5 tis zase vrátí nebo je vůbec nemusíš platit a servis bude mýt co chce a ty taky né.Jde to na hodně způsobů říkám že záleží na lidech a dohodě.No a když se servis zná s likvidátorem a ruka ruku myje tak to jde jak po masle uplně nejlíp.No chce to furt brečet na tu pojištovnu jak je to špatný a neustoupit oni to jsou fakt kurvy.
majki
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majki »

JO taghle...njn...jenze na to ja nemam zaludek :oops:
FANDAK
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FANDAK »

Jo jedna věc je žaludek teda na to mít.
A druhá věc je kdyby se ti nic nestalo tak nic necáluješ.
Třetí věc je že pojištovna když jim tlačíš nemalý prachy měsíčně tak chtějí spoluůčas fuj.
Čtvrtá věc je když mám pojistku a ještě mám platit tak mi nezbyde nic než abych měl na to žaludek-když pojištovny nezacvakaj všechno.

Závěr až bude pojištovna cvakat tak aby lidi nemuseli nic doplácet ještě navíc k tomu co si platí měsíčně tak si myslím že budou mýt lidi žaludky v pořádku. :lol:
majki
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majki »

Kdyby Vas zajimalo, jak vypada muj pripad...
17.9. servis odeslal zadost o kryci dopis spolecne s cestnym prohlasenim, ze tam byl changer. Dnes mame 21.9. a Ceska pojistovna stale nic servisu neposlala zpatky...tomu se rika totalita aneb drz hubu a krok, jinak s tebou vybehnem...skodni udalost se stala 17.6., ano, priznavam, ze mesic to stalo na me samotnem kvuli dovolenym, ale tohle??? Jdu blejt a psat stiznosti na vsechny mozne urady, co je moc, to je moc.
Pun-to
Znalec

Příspěvek od Pun-to »

...a česká mi to zaplatila za pět dní!

A ve skutečnosti budeš rád když to vyříděj do pěti měsíců!
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
FANDAK
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FANDAK »

Tak ty vole to ti teda nepřeju. :(
No a myslím že co jsi četl o tom žaludku výše tak ted asi už na to předpokládám ten žaludek máš :?: :)
No každopádně jsou to kurvy když někdo po nich něco chce a přeju ti brzké,rychlé a kladné vyřízení k tvojí spokojenosti. :wink:
majki
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majki »

Predem se omlouvam za pouzite vyrazy, ale jinak to nejde.
Svine svine svine, p*cusove panelakovi, ku*vy za*ebane, zas*ane de*ky pojistovacke. Myslite, ze uz mam auto doma? Ho*no. Myslite, ze uz prisel servisu kryci dopis? Ho*no. Myslite, ze s tim na pojistovne neco delaji? Ho*no.
Neskutecny. Ted uz neberu v potaz to, kolikrat co potrebuji od kolika lidi potvrdit a jak dlouho se to vubec tahne, nez se k necemu rozhybali.
Takze jen shrnuti poslednich nekolika tydnu.
10.9. 8:00 predano auto servisu s tim, ze nejpozdeji v utery 18.9. si ho povezu domu.
17.9. servis odeslal dokumenty do pojistovny, obvykla cekaci doba max. 3 dny. Zaroven tento den na pojistovne podana zadost, at me likvidator kontaktuje ihned po obdrzeni faktur.
19.9. jsem ujisten pojistovnou, ze faktury dorazily, nicmene nevysvetleno, proc mne likvidator nekontaktoval. Ale take jsem byl ujisten, ze do peti pracovnich dni budu mit auto doma. Coz melo byt prakticky 26.9.
24.9. jsem opet volal na pojistovnu, kde to vazne a proc mne likvidator jeste nekontaktoval. Oni NEVI, ale pry zaurguji.
25.9. mne likvidator KONECNE kontaktoval, ze teda je vsecko vporadku, ale bude muset zavolat do Fiatu a zeptat se na cenu cd changeru a vyjasnit si cenu z lakovny (pritom cenu cdchangeru uz tam ma v papirech od konce cervna!!!!!!). Do Fiatu pry zavola jeste ten den.
26.9. kontaktuju Autotyp Fiat, jestli uz je likvidator kontaktoval. Odpoved NIKOLIV.
27.9. opet stejna odpoved.
1.10., dnes, stale NIC. Takze ted jdu udelat do pojistovny takovej tanec, ze to jeste nezazili. A at se panackove tesi, o vikendu jsem predal papiry a informace moji zname, co je pravnicka, a sepiseme papiry a uz toho mam opravdu dost. Zametat s lidma nebudou...
Jako, jestli to nevyresi do patku, tak bohuzel, na Rozkosi se neukazu :cry:
marty3d
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marty3d »

Přeju ať to vyjde co nejdřív, to už je fakt na palici, btw co je to za pojišťovnu?
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
majki
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majki »

Po spatnych zkusenostech s Kooperativou jeste v dobe, kdy jsem mel Mazdu, jsem dal Punto k Ceske Pojistovne...asi to byla moje nej chyba tohoto roku...
Arrow79
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arrow79 »

fuha majki :( no ani sa necudujem, ze si nasraty... vyries to drzo ako Fandak s chladnou hlavou a budes mat vybavene 8)
Punto MK2 1.2 8V ELX
majki
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majki »

Pokracovani pohadky "Pojistili jsme auto u Cesky":
1.10. cca. 13hod - telefonat na CPoj, 26.9. udajne uzavreno likvidatorem, odeslany dokumenty do servisu, 2.10. bude udajne dan prikaz k odeslani penez na muj i servisacky ucet. Ze servisu zprava, ze to meli poslat faxem, ze se tak urychli predani vozu a ze nechapou, proc to CPoj takto komoli a vodi me za nos.
2.10. 14:10 stale nic, telefonat na CPoj, udajne uz ma byt vse vyreseno, penize odeslany a ze opravdu, ale opravdu netusi, kde se stala chyba a kde to stoji, nicmene da podnet likvidatorovi, at to zkontroluje. Udaj o odeslani kryciho dopisu nikde operatorka nenasla...tak ku*va jsme v Kocourkove nebo co????
majki
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majki »

2.10. 14:30 Takze jsem na CPoj pritvrdil, prepojili me na nejakou vedouci a slibila, ze se postara o to, aby fax odesel jeste dnes a ze zaroven poda stiznost na likvidatora, z jakeho duvodu on tak neucinil a udalost "stoji".
Informoval jsem mailem servis, ihned odpovedeli:
Poslední dobou se nám to začíná nějak množit, ale jelikož jsme smluvní partner tak se budeme muset asi ozvat, protože takhle to nejde, dříve to bylo mnohem lepší, ráno jste poslal fakturu a odpoledne tu byl krycí dopis...
Zamčeno

Zpět na „Punto - naše Punta“