MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje ;-) Marty 3D
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
jaaa jsem sundavala. ANO staci odpojit minimalne na 10min.baterku. airbag se deaktivuje. pisou to i v "chytre knize".
No a ten klakson... ja ho nemam ale taky zalezi co jsou ve sport.volantu za dratky jinak se to da pry ruzne na neco napojit !!!
No a ten klakson... ja ho nemam ale taky zalezi co jsou ve sport.volantu za dratky jinak se to da pry ruzne na neco napojit !!!
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Každý auto má, ale proč i to moje?
Na jízdu to vliv nemá, trvá to vždy jen chviličku, pak to zhasne. Ale třeba dneska to bylo cca3x za 65km. Svíce i kabely jsou nový.
No uvidim, po víkendu půjde nejspíš k "doktorovi".
Na jízdu to vliv nemá, trvá to vždy jen chviličku, pak to zhasne. Ale třeba dneska to bylo cca3x za 65km. Svíce i kabely jsou nový.
No uvidim, po víkendu půjde nejspíš k "doktorovi".
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
zkus si to procist tady: https://www.club-fiat.com/viewtopic.php ... sc&start=0
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
vzdyt jsem ti to uz psala...
to bylo KDYSI a navic by se te nekdo taky mohl dobirat jestli si "boural" atd. to radsi nejake mraceni , nez cernou kapotu nebo pri nejhorsim . Taky jsem to kdysi chtela, dkyz jsem zacinala... a jsem rada ze mi to rozmluvili.
Nevim jak ti to jeste taky vymluvit Vim ze se ti to libi, ale fakt abys nebyl zklamany
to bylo KDYSI a navic by se te nekdo taky mohl dobirat jestli si "boural" atd. to radsi nejake mraceni , nez cernou kapotu nebo pri nejhorsim . Taky jsem to kdysi chtela, dkyz jsem zacinala... a jsem rada ze mi to rozmluvili.
Nevim jak ti to jeste taky vymluvit Vim ze se ti to libi, ale fakt abys nebyl zklamany
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
viděl sem hondu v týhle kombinaci, úplně stejná barvy, no a bylo to aspoň dle mě náádherný tak nevim, noKaty píše:vzdyt jsem ti to uz psala...
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky