(CZ) 1.PUNTO SRAZ - 19.05.2007 - Rozkoš
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No kazdopadne uz se to chce nejak pomalu domlouvat kde se mi prazsky a blizko prazky sejdem!! Katy je tam teda nekdo z CB ja mam za to ze nekdo rikal ze je z CB bych ho mohl nabrat a jet snim do prahy a tady udelat srazek dalsi!!!Katy píše:2kosta: zadne pa pa - pokud pojedes taky , tak muzes dal resit s nama
jo je, ma zlute MK2, a u nas na webu ma nick JendaTrino píše:No kazdopadne uz se to chce nejak pomalu domlouvat kde se mi prazsky a blizko prazky sejdem!! Katy je tam teda nekdo z CB ja mam za to ze nekdo rikal ze je z CB bych ho mohl nabrat a jet snim do prahy a tady udelat srazek dalsi!!!Katy píše:2kosta: zadne pa pa - pokud pojedes taky , tak muzes dal resit s nama
tak jen toho . Bobika teda ne
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Jenda01
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Trino: Čauky tak kde se sejdem, až pojedem na sraz? Odkud jedeš?Katy píše:jo je, ma zlute MK2, a u nas na webu ma nick JendaTrino píše:No kazdopadne uz se to chce nejak pomalu domlouvat kde se mi prazsky a blizko prazky sejdem!! Katy je tam teda nekdo z CB ja mam za to ze nekdo rikal ze je z CB bych ho mohl nabrat a jet snim do prahy a tady udelat srazek dalsi!!!Katy píše:2kosta: zadne pa pa - pokud pojedes taky , tak muzes dal resit s nama
tak jen toho . Bobika teda ne
Jenda
PRO VSECHNY KDO BUDOU SPOLECNE ODJIZDET Z PRAHY A OKOLI :
SRAZ NA CERPACI STANICI BENZINA NA DALNICI D11-,kousek za vyjezdem na Hradec Kralove !!!
ČAS jeste upresním, pocitejte po 15h !Odtud potom pokracujete spolecne.
2dohy a ti co jedou od Chomutova: s Vama si da Trino (a Jenda) sraz uz na letisti a pak spol.dorazite na Benzinu.
PRO VSECHNY KDO JEDOU SPOLECNE OD BRNA A OD OLOMOUCE:
SRAZ NA CERPACI STANICI ÖMW (po leve strane smer od Brna do Svitav) silnice E461 !
ČAS, upresnim, pocitejte po 16h. Odtud potom pokracujeme spolecne.
SRAZ NA CERPACI STANICI BENZINA NA DALNICI D11-,kousek za vyjezdem na Hradec Kralove !!!
ČAS jeste upresním, pocitejte po 15h !Odtud potom pokracujete spolecne.
2dohy a ti co jedou od Chomutova: s Vama si da Trino (a Jenda) sraz uz na letisti a pak spol.dorazite na Benzinu.
PRO VSECHNY KDO JEDOU SPOLECNE OD BRNA A OD OLOMOUCE:
SRAZ NA CERPACI STANICI ÖMW (po leve strane smer od Brna do Svitav) silnice E461 !
ČAS, upresnim, pocitejte po 16h. Odtud potom pokracujeme spolecne.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem se dneska taky rozhodl, že se na srazu ukážu. Na vaše káry zatím nemám, ale nemusí pršet, jen když kape
Jsem od Pardubic, takže sraz na benzínce JET u letiště v Pardubicích Čas upřesnovat nebudu
Jsem od Pardubic, takže sraz na benzínce JET u letiště v Pardubicích Čas upřesnovat nebudu
Punto 85 1,2i 16v je na prodej
http://rozmy.rajce.idnes.cz/8.4.2008/
2RozmetaL: ty se domluv s Pulmilosem a Lucky Gogem.... ti nas pockaj v Cernozicich ! v 18h.
2TV punto: pojedes porad po dalnici az do Brna, tam se bude drzet smer Praha - vyjedes na dalnici na Prahu, a pak je posledni vyjezd smer BVV a Svitavy - tak sjedes, pak jedes furt po hlavni rovne , smer Svitavy - projedes tunel, sjedes z mostku, das se doprava a pak bacha - na semaforech se drz VLEVO -pruhu,musis do nej hned prejet, pak jedes uz jen rovne na Svitavy a pak cesta konci a rovne je do mesta a DOPRAVA je ostra zatacka pod mostkem a ta je na Svitavy, to te vyvede na hlavni dvouproudovku na Svitavy - ul.Hradecká, no a po te dojedes na semafory,a za nimi vpravo je hned benzina OMW. tak si to nekam napis
2TV punto: pojedes porad po dalnici az do Brna, tam se bude drzet smer Praha - vyjedes na dalnici na Prahu, a pak je posledni vyjezd smer BVV a Svitavy - tak sjedes, pak jedes furt po hlavni rovne , smer Svitavy - projedes tunel, sjedes z mostku, das se doprava a pak bacha - na semaforech se drz VLEVO -pruhu,musis do nej hned prejet, pak jedes uz jen rovne na Svitavy a pak cesta konci a rovne je do mesta a DOPRAVA je ostra zatacka pod mostkem a ta je na Svitavy, to te vyvede na hlavni dvouproudovku na Svitavy - ul.Hradecká, no a po te dojedes na semafory,a za nimi vpravo je hned benzina OMW. tak si to nekam napis
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
jasně, pulmilosovi koukám z pokoje do oken.....dohodnem se
Punto 85 1,2i 16v je na prodej