![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Toti -
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
pepo - nejakú slabšiu fóliu na tie svetlá možno vyskúšam, to ma celkom láka, uvidíme
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
jasne presne taku ze ti proste len tu jasnu cervenu trosku stmavy a myslim ze to urcite bude lepsie.... a tie folie na strechu eee! to myslim neni dobry napad....Matto píše:pepo - nejakú slabšiu fóliu na tie svetlá možno vyskúšam, to ma celkom láka, uvidíme, ale zas mám trošku strach aby to potom nebolo celé také tmavé, preto váham aj nad čiernou lesklou strechou a stlpikmi. ... to máš pekné salámy na to BMWčku
, už to máš prezuté? mohol by si nejakú to fotku dať
PLAC A NARIEKAJ ale potesim ta este su napredajMatto píše:Pepoxx - parádička, na tej fotke vyzerá fakt výborne, hlavne ten predok sa mi páčiAj s ním niečo plánuješ, či ani nieje treba
? ... inak ak dobre vidím, na to miesto kde si to fotil, chodím testovať ručnú brzdu
![]()
peter963 - ďakujem peťo, tie svetlá asi vyskúšam decentne zatmaviť, tá fólia nieje nejaká drahá, tak za pokus to stojí. Celkom sa mi páči, ako sú spravené na tom Grandečku s modrými diskami, čo som sem nedávno dával
ultraknyst - no čo už, závahal som... ešte nakoniec začnem lutovať, že som ich nevzal
ale len na fotkeMatto píše:Pepoxx - parádička, na tej fotke vyzerá fakt výborne, hlavne ten predok sa mi páčiAj s ním niečo plánuješ, či ani nieje treba
? ... inak ak dobre vidím, na to miesto kde si to fotil, chodím testovať ručnú brzdu
![]()
peter963 - ďakujem peťo, tie svetlá asi vyskúšam decentne zatmaviť, tá fólia nieje nejaká drahá, tak za pokus to stojí. Celkom sa mi páči, ako sú spravené na tom Grandečku s modrými diskami, čo som sem nedávno dával
ultraknyst - no čo už, závahal som... ešte nakoniec začnem lutovať, že som ich nevzal
Mal si povedat viem zohnat lacnejsiePepoxx píše:to znie rozumne... lebo dnes je pouzita hudba do auta skoro nepredajna.... ved nech sa prehrievajuja som sa docital ze by nemal byt zosik hore nohami, lebo sa bude prehrievat a mam ho tak aj byva horuci ale tak sak nech je
..... a kufor podla mna nepotrebujes furt a ked ho budes potrebovat tak by som to spravil len tak ze ten zosik tam bude nejako jednoducho prichyteny aby si ho behom par sekund len odpojil od zosiku a vytiahol z auta a vybavene
inak ja som si akurat dnes objednal z ahifi.cz subac do bmw.... http://www.ahifi.cz/subwoofer-v-boxu-gl ... 08-vb.html" onclick="window.open(this.href);return false; som vyberal pokial mozno co najmensi.... aby som nemal tiez zatrepaneho vyse polku kufra len subacom.... tento je malinky a co som cital nejake komenty tak vraj hra pekne tak som zvedavy.... stejne nepotrebujem aby mi to hlavu roztrhaloale subac tomu zvuku neskutocne pomoze
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |