Celoslovenský Fiat Punto zraz 24-25.8.2013 Nitrianske Rudno
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: Celoslovenský Fiat Punto zraz 24-25.8.2013 Nitrianske Ru
- včera som volal s majitelom kempu, rezervoval som teda iba dva okále, aj tak už na dátum zrazu sú všetky okále aj mobilne domy rezervované, čiže ostávajú už len unimobunky, alebo stany
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
Par krat som videl kusok od nas parkovat zlte Punto sporting Mk2b tak mu skusim dat za stierac letacik snad sa ozve
Punto Sporting 1.2 16v 59kW r.v 2000
Vizitky vytlacene,zalaminovane ,a moze sa ist rozdavat za stierace.Dufam ze sa niekto prida..
Fiat Punto 2004 1.3 Multijet Active
- super chalani ... tiež sa chystám nejaké porozdávať, tak dúfam, že to bude na niečo dobré.
ešte otázka, bol by záujem o klubové tričká, resp. nejaké nálepky, či už klubové, alebo zrazové?
ešte otázka, bol by záujem o klubové tričká, resp. nejaké nálepky, či už klubové, alebo zrazové?
-
- Zkušenej Fiaťák
Tak ja by som nieco zobral nalepky na auto a tricko tiez teda ak budu prachy
Punto Sporting 1.2 16v 59kW r.v 2000
Jednoznacne ano,co sledujem kamosov zo seat a VW fora-maju aj trika aj nalepky,urcite to robi taky dolezitejsi look ked sa vsetci zidu v trickach a nieje to velka polozka co sa vyrobenia týka,mal som sesterku v reklamke,ale uz tam nepracuje,takze kontakt mi padol...
Bravo 198 1.4 T-jet Sport
- peter963
- Zkušenej Fiaťák
Cauko.Ja tiez by som nieco zobral,tricka aj nalepky na auto
PETER Sn.-FIAT PUNTO-1.7 TD SX 5dvr.Ex
PETER Jun.-FIAT PUNTO-1.2 60 SX 3dvr.Ex
Prirastok FIAT FREEMONT 2l JTD
PETER Jun.-FIAT PUNTO-1.2 60 SX 3dvr.Ex
Prirastok FIAT FREEMONT 2l JTD
-
- Fiaťák
Tričká a nálepky to je dobrý nápad ja by som mal tiež záujem
Ja si hned rezervujem velkost L A aj neake nalepky teda, sak to su male polozky..
Fiat Punto 2004 1.3 Multijet Active
v trenčíne poznám jednu firmu čo sa realizuje potlačov
kludne by som tam yabehol a v prípade by som skúsil dohodnúť nejaké ceny možno by niekto chcel aj niečo kvalitnejšie alebo tak je to môj návrh....a možno miro y BA by nám vedel spraviť aj nejakú slušnú grafiku skúsim zistiť cenu bud aj výšiviek alebo len potlačí
tak kludne skúste kto by mal záujem
kludne by som tam yabehol a v prípade by som skúsil dohodnúť nejaké ceny možno by niekto chcel aj niečo kvalitnejšie alebo tak je to môj návrh....a možno miro y BA by nám vedel spraviť aj nejakú slušnú grafiku skúsim zistiť cenu bud aj výšiviek alebo len potlačí
tak kludne skúste kto by mal záujem
zatiaľ s určitosťou na 90% prídem len na sobotu,mal by som záujem o tričko veľkosti M
Fiat Punto 1.2 16V 3D,r.v.2004
Ja prídem určite,nakolko auto je už zložené tak rád prídem pozrieť,zatial rátam cca 2 osoby.
Samozrejme by som mal záujem o tričko aj nálepku
Samozrejme by som mal záujem o tričko aj nálepku
Fiat Punto 1.9JTD-vybratý katalizátor,vybratý egr,výfuk holá rúra,športový podvozok-tlmiče+pružiny,rozširovacie podložky-1cm,xenóny,denné svietenie,fólie ...a iné.
- čo sa týka tých tričiek, akorát sme to dnes preberali s Kovvalskym, padol takýto návrh:
v zadu na chrbáte nápis Celoslovenský Fiat Punto zraz(dátum, miesto) - nech máme zároveň pamiatku na zraz, no a v predu na ľavej strane logo fiatu a na pravo nick, farby modrá, červená, čo vy na to? vyhovovalo by , kludne píšte ako by ste si to predstavovali, treba s dohodnúť
pepaxx- chystal som sa aj ja cez týžden zastaviť v jednej firme v TN, ale pokiaľ tam máš známosť, a si ochotný sa tomu povenovať, bolo by super
- dalšia vec, bavili sme sa aj o večernej grilovačke/opekačke, pokiaľ by prišli všetci čo slubili, tak to zatiaľ vyzerá na poriadnu kopu ludí , veľa sa vás chystá aj s väčších dialok, tak by som sa chcel opýtať chalanov s okolia TN, resp. Rudna, či by boli ochotný doniesť vlastné grili, nech nemusia napr. chalani s východu trepať zo sebou gril takú diaľku? viem je to detail, ale aj to treba premyslieť
- a riešili sme aj program, resp. suťaže, to si zobral na starosti Kovvalsky, takže bude vás časom informovať čo a ako
v zadu na chrbáte nápis Celoslovenský Fiat Punto zraz(dátum, miesto) - nech máme zároveň pamiatku na zraz, no a v predu na ľavej strane logo fiatu a na pravo nick, farby modrá, červená, čo vy na to? vyhovovalo by , kludne píšte ako by ste si to predstavovali, treba s dohodnúť
pepaxx- chystal som sa aj ja cez týžden zastaviť v jednej firme v TN, ale pokiaľ tam máš známosť, a si ochotný sa tomu povenovať, bolo by super
- dalšia vec, bavili sme sa aj o večernej grilovačke/opekačke, pokiaľ by prišli všetci čo slubili, tak to zatiaľ vyzerá na poriadnu kopu ludí , veľa sa vás chystá aj s väčších dialok, tak by som sa chcel opýtať chalanov s okolia TN, resp. Rudna, či by boli ochotný doniesť vlastné grili, nech nemusia napr. chalani s východu trepať zo sebou gril takú diaľku? viem je to detail, ale aj to treba premyslieť
- a riešili sme aj program, resp. suťaže, to si zobral na starosti Kovvalsky, takže bude vás časom informovať čo a ako
- jeden odkaz od Tatranca z GPfans fóra
Tatranec píše:Ahoj, Matto,
ak myslíš, že by to bolo užitočné,
zaves na Fiatfórum toto:
Zdravím fiatistov, zvlášť Granďasov,
mám namierené na zraz do Nitrianskeho Rudna, je tam naozaj pekne.
Len aby vyšlo počasie!
Ak by nás bolo viac z Východného Slovenska, prípadne zo Spiša, Gemera a pod.,
môžeme od Popradu ísť spoločne.
Stretko napríklad na benzínke Slovnaft - Dlhé hony (výpadovka z Popradu, smer Žilina),
pre tých, čo pôjdu po ceste I/18, resp. cez mesto.
Ďalšie stretko pri motoreste Sosna na severnej D1 (pred tunelom Bôrik, asi na úrovni Svitu),
pre tých, čo nezídu z diaľnice.
Predpokladám, že by to mohlo byť v sobotu 24. augusta ráno, hodinu by sme dohodli, napríklad 9:00 (+/-)
Ak je záujem, napíšte, alebo kontaktujte Matta.
Tatranec, Punto 2012, 1,2 3-dver., biele, GP fórum
P.s.: Cestou cez dediny môžme otvoriť okná a vyvolávať heslá na povzbudenie, napríklad:
- Vivat Fiat !
- Každý správny motorista skončí ako fiatista!
- Fúriky nabok, idú autá!
Domácu slivovicu ako iniciačnú kvapalinu donesiem a spolujazdcov ponúknem,
v prípade potreby aj osobne predvediem spôsob konzumácie.
super páči sa mi odkaz teším sa aj na maníka